Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

"Tελικός" με Εργοτέλη!

Μπορεί ο αγώνας της Κυριακής με τον Εργοτέλη να είναι αυτός με τον οποία πέφτει η αυλαία στις υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού για τη φετινή Σούπερ Λίγκ αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κίνητρο και μάλιστα σημαντικό. Ποιο είναι αυτό; Η νίκη η οποία σε συνδυασμό με μια...λογική ήττα της Λάρισας στην φιέστα του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα φέρει την ομάδα στην 15η θέση. Καθόλου τιμητικό βέβαια για την ιστορία του Πανσερραϊκού να θεωρεί κατόρθωμα το να τερματίσει προτελευταίος αλλά αυτό είναι άλλη...και μεγάλη κουβέντα. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δε σταματά να ελπίζει και να πιστεύει πως ο Πανσερραϊκός έχει πιθανότητες να αγωνίζεται και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκ. Πως; Μέσω των αδειοδοτήσεων φυσικά. Όπως είπαν πρόσφατα και ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Κώστας Πηλαδάκης, τίποτα δεν τελείωσε. Οι πληροφορίες που πηγαίνουν προς τους συγκεκριμένους παράγοντες είναι ότι τουλάχιστον δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Και όσο και αν ακούγεται απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα, επειδή τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά και εμπλέκονται τόσο η ΟΥΕΦΑ όσο και η ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Βέβαια ακόμα και έτσι, τίποτα δεν εξασφαλίζει σωτηρία των ομάδων αν πρώτα η ομοσπονδία δε πάρει απόφαση πως θα παραμείνουν οι ομάδες που θα υποβιβαζόταν βαθμολογικά αντί να ανέβουν ομάδες από την FOOTBALL LEAGUE όπως αναφέρει ο ΚΑΠ. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν για τον Πανσερραϊκό και για τον Πέτρο Θεοδωρίδη η νίκη με τους Κρητικούς είναι επικτακτική. Με την τελευταία θέση "καθαρίζεις". Με την προτελευταία, μια και πλησιάζει Πάσχα, περιμένεις ένα θαύμα. Αυτά τριγυρνούν στο μυαλό του προέδρου που το έχει ξαναπεί και σε Δ.Σ της Σούπερ Λίγκ ότι θα φτάσει μέχρι εισαγγελέα. Με τέτοιες προθέσεις κατεβαίνει σήμερα και στο έκτακτο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ όπου θα συζητηθούν τα θέματα:
2/ Εφαρμογή Προγράμματος Αδειοδότησης UEFA στο Πρωτάθλημα 2011 – 2012.
 3/ Συζήτηση και προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού της Super League.
 4/ Συζήτηση και προτάσεις για τροποποίηση του Κ.Α.Π. και Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

3 σχόλια:

  1. κάλα τα έλεγε η Λένα Παπαδοπούλου στο τραγούδι της..!! ''ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ..!!!''..πολύ καλό για να είναι αληθινό..και αν ισχύει αυτό για εμάς πως είμαστε τόσο σίγουροι οτι θα χάσει η Λάρισα την Κυριακή..???εεε???μήπως δεν ξανα έχει κάνει διπλό στο Καραισκάκη τελευταία αγωνιστική και έχει σωθεί άλλη χρονιά..???τι καθόμαστε και λέμε τώρα..!!ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an einai n meinoume m tetoion tropo stin katigoria dn einai k t pio timitiko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ είναι τιμητικό να χρωστούν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ κλπ καμιά 200αριά εκατομμύρια κ να συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφές εις βάρος μας! Να πέσουν όλοι όσοι χρωστούν στην Δ' όπως προβλέπει ο νόμος κι αν καταφέρουν να επανέλθουν. Εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε παίκτη ελέω χρημάτων κι ο ΠΑΟΚ που χρωστά σε όποιον μιλά ελληνικά να κάνει πρωταθλητισμό. Ε, όχι βε! Να πέσουν! ΑΕΛ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ δε χρωστούν! Για μαλάκες ψάχνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή