Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

"Ακαδημίες, Υφαντής και ...χρέος"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 μίλησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο διάστημα δίνοντας αρχικά διευκρινίσεις για το θέμα της μη αδειοδότησης. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το θέμα των ακαδημιών ενώ πρόσθεσε πως η Επιτροπή δεν δέχθηκε το δίπλωμα προπονητικής UEFA A΄ του Λάκη Υφαντή που δηλώθηκε ως β΄ προπονητής αλλά όπως τόνισε είναι θέμα μεταξύ του πρώην γενικού αρχηγού της ΠΑΕ και της ΕΠΟ. Επίσης είπε πως η Επιτροπή ανακάλυψε ένα χρέος 80.000 ευρώ στον Γεωργιάδη το οποίο όμως έχει διακανονιστεί και υπάρχει φορολογική ενημερότητα. Μάλιστα είπε πως έβγαλαν πρόβλημα στον Πανσερραϊκό για να λένε ότι έχουν τρεις ομάδες πρόβλημα ενώ επισήμανε πως έτσι και αλλιώς η αδειοδότηση δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για την ομάδα. Επίσης αναρώτηθηκε πως πήρε άδεια η ΑΕΚ.
Αναλυτικά:

«Στην επιτροπή μάλλον ψάχνουν να βρουν θύματα. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Νέων λέει ότι δεν ήταν καλό. Είναι για γέλια, αν 11 το πρωί προπονούνται οι Νέοι. Επίσης ο κύριος Υφαντής που έχει ταυτότητα της ΕΠΟ, λένε ότι δεν μπορεί να είναι βοηθός επειδή δεν υπάρχει η ταυτότητα του. Στείλαμε τα πάντα και λένε ότι δεν τα βρήκαμε στο φάκελο. Στο μεταξύ έχουμε καταθέσει φάκελο εδώ και 3 μήνες και δεν μας έχει πει κανείς τίποτα. Ούτως ή άλλως αυτή η αδειοδότηση είναι ρουτίνα, αφού η ομάδα έχει πέσει, αλλά δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς λόγο. Εμείς θα κάνουμε την έφεση, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά είναι τυπικο το θέμα. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν μπορεί ο Πανσερραϊκός να χρωστάει 80.000 ευρώ και άλλες ομάδες να χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ. Η απόφαση η χθεσινή ήταν σαν ανέκδοτο».
Για τα αίτια του υποβιβασμού της ομάδας ανέφερε:
- «Τι προγραμματισμό να κάνεις μετά τις 15 Ιουνίου; Δεν είχαμε χρόνο να προγραμματίσουμε τη νέα σεζόν. Όταν παίζεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου, πως να προλάβεις και να μην είσαι πίσω από τους άλλους;
Ο κόσμος δεν βλέπει ότι ο Πανσερραϊκός δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και το μόνο εύκολο είναι να βγαίνει και να κρίνει. Όταν μια ομάδα κερδίζει τον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να κερδίσει τον Εργοτέλη, τότε τι να πεις; Ίσως κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να υπάρχει ελπίδα ανόδου, επειδή δεν θα μπορούσαν να φύγουν εύκολα.
Για τον Γιώργο Γεωργιάδη τόνισε:

- «Με τον Γεωργιάδη δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τα λόγια όλοι φεύγουν. Εγώ δεν τον έδωσα τον Ιανουάριο, γιατί ήθελα να σωθεί η ομάδα. Αλλά δυστυχώς μπορεί να αποδείχθηκε λάθος αυτή η κίνηση. Ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας».

9 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η τακτική του Θεοδωρίδη:πλήρης αποχή και απαξίωση των τοπικών μέσων ενημέρωσης και Σερραίων δημοσιογράφων και σποραδικές εμφανίσεις μόνο σε ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης, οι δημοσιογράφοι των οποίων δεν θα ρωτούν για θέματα που ενοχλούν και συνάμα ενοχοποιούν.Όμως το πελατολόγιό του βρίσκεται εδώ στις Σέρρες.Και το καλοκαίρι θα πρέπει εδώ να εμφανιστεί(με τι μούτρα άραγε;)και να ζητήσει απο τους Σερραίους δημοσιογράφους να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις στον Σερραίο φίλαθλο,που τόσο υποτίμησε και απαξίωσε, για το φετινό αλαλούμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....Επίσης είπε πως η Επιτροπή ανακάλυψε ένα χρέος 80.000 ευρώ στον Λεοζίνιο το οποίο όμως έχει διακανονιστεί...ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ....Δεν μπορεί ο Πανσερραϊκός να χρωστάει 80.000 ευρώ και άλλες ομάδες να χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ....ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΘΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΑΜΕ!!!ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
    http://sedaridis.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι βε να μη μιλαει μονο στα ραδιοφωνα της Θεσσαλονικης???
    Μηπως υπαρχει εδω κανενα αθλητικο ραδιοφωνο που το ακουνε πανω απο 100 ατομα και δεν το ξερουμε???
    Μας τα πρηξατε ολοι οι ντεμεκ δημοσιογραφοι τυπου περδικιδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ & ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΒΕ ΜΠΑΣ... & ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANΩΝΥΜΕ 10.03 εισπράτεις μισθό;;Εισαι αχάριστος,εξυπνάκιας η δεν είσαι Σερραίος; Μπορεί να ειναι σωστή η σκέψη σου αλλα θα την λάμβανα υπ'οψιν μου αν την έγραφες επώνυμα!!
    ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω ανωνυμος 10:03, χρωσταω απαντησεις.
    ανωνυμε 2:51, μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.Δεν ειπα οτι δεν υπαρχει αθλητικο ραδιοφωνο..για να το κανω ταληρακια, ειπα οτι δεν υπαρχει ραδιοφωνο με σοβαρη ακροαματικοτητα τυπου ΕΡΑ ή μετροπολις.Εκτος αν το παραρτημα του μετροπολις με τις 2,5 εκπομπες και τις 15 ωρες μουσικης, απεκτησε ξαφνικα υποσταση αθλητικου ραδιοφωνου!
    Βασιλακη, μη φανταζεσαι οτι για να ασχολειται καποιος με την επικαιροτητα πρεπει να πληρωνεται κιολας!Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, μην κρινεις εξ ιδιων..Α!και τελια δηλωνεις δημοσιογραφος ή οχι?
    και αν οχι, τι δηλωνεις??
    ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2:51 ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2:51 OVER ΕΛΗΦΘΗ..... ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:03 AΛΛΑ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΤΙ ΕΙΠΕΣ!!! ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 97,2 ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ 08.00 ΜΕ 10.00???? ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΛΙΟΣ ΔΕΛΗΣ 12.00 ΜΕ 14.00??? ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΔΑΛΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ??? (ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ 15 ΩΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ www.metropolis.gr Η ΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ (ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!! ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω ανωνυμος 10:03!!
    Μα με αυτα που λες με δικαιωνεις!!Αναφερεις ακριβως τις 3 ολες κι ολες εκπομπες που υπαρχουν, και απο κει και περα Μετροπολις Θεσσαλονικης και ατελειωτη μουσικη!!
    αυτο λεγεται Σερραικο Αθλητικο ραδιοφωνο??
    Πασο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή