Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επιστρέφουν στις ομάδες τους Ντιόγκο και Πάρκερ

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους Ζορντάο Ντιόγκο και Μπερνάρντ Πάρκερ οι οποίοι παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής στις ομάδες τους. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Ρεϊκιαβίκ είχε την ατυχία να έχει έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για 6 περίπου μήνες και φόρεσε μόλις 9 φορές τη φανέλα του Πανσερραϊκού αγωνιζόμενος 605 λεπτά. Ο δανεισμός του από την Ισλανδική ομάδα ολοκληρωνόταν την 1η Μαϊου. Όσον αφορά τον Πάρκερ ήρθε τον Γενάρη ως δανεικός από την Τβέντε. Ο Νοτιοαφρικανός διεθνής είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ(κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης) και με αυτά τα στατιστικά ολοκλήρωσε τη σύντομη θητεία του στους "ερυθρόλευκους".

3 σχόλια:

  1. Βαδίζω και παραμιλώ...για να δούμε του χρόνου θα σωθώ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala oloi oi alloi alla an den mporeis na kratiseis oute Parker, tote klafta tou xronou. Oute me paragka den anebainoume ayti ti fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή