Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τι έγινε στις Σέρρες; Αν είναι γνωστό, πείτε το και σε εμάς...

Διαβάζω στο dikisports.blogspot.com: Σκληρή αντιπαράθεση του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασάρα με τον παλιό διαιτητή Σωτήρη Βοργιά στην τηλεοπτική «Δίκη» και στην κουβέντα έπεσαν και οι Σέρρες, άρα εμμέσως και ο Πανσερραϊκός . Απολαυστικός ο διάλογος τους.
Αναλυτικά:
Βοργιάς: «Αυτή η κυρία έπαιρνε τηλέφωνο βοηθό διαιτητή και έλεγε πως την Κυριακή θα σε βάλουμε στο τάδε παιχνίδι, ενώ δεν είχε γίνει ο ορισμός. Δεν είναι μεμπτό αυτό; Να μας πει ο κ. Βασάρας και να μην βλέπει φαντάσματα ότι τον κυνηγούν. Αυτή η κυρία ήταν καφετζού στην παράγκα».
Βασάρας: «Έλεος πια δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλες τέτοιες καταγγελίες. Ο κύριος απουσιάζει από τη διαιτησία για πολλά χρόνια».
Βοργιάς: «Εγώ δεν ζω από το ποδόσφαιρο, ούτε έκανα κουμπάρο για να μπω στην UEFA».
Βασάρας: «Με αυτά που λέτε έχετε ρημάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Βοργιάς: «Το έργο που παράγετε φαίνεται κάθε Κυριακή στα γήπεδα».
Βασάρας: «Πες αυτό που θέλω (σ.σ. ποια είναι η γυναίκα που καταγγέλει ο Βοργιάς ότι επηρεάζει) να καταθέσω κι άλλη μήνυση αύριο».
Βοργιάς: «Δεν έχετε το σθένος να μιλήσετε σε κανένα παράγοντα για να μη χάσετε τη δουλειά σας».
Βασάρας: «Εσείς μιλάτε με παράγοντες».
Βοργιάς: «Ποιος πήγε στις Σέρρες; Είναι γνωστό τι έγινε στις Σέρρες. Είπα για διαιτητές νταβατζήδες και σας πείραξε η καφετζού της παράγκας. Πάρε τηλέφωνο τον Λίβα και τον αρχηγό της παράγκας να σας πει ποιος έψηνε καφέδες. Δεν πήγα εγώ στην παράγκα, μου τα μετέφεραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου