Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Στις 21:00 με ΠΑΟΚ-Περαστικά Γιώργο!

Με ανακοίνωση του ο Πανσερραϊκός επισημοποίησε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα δοθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο ο Πανσερραϊκός. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και τα εισιτήρια σε όλες τις θύρες κοστίζουν 10 ευρώ πλην της θύρας 3 όπου κοστίζουν 15 ευρώ.
Παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" έστειλαν μέσω ανακοίνωσης τα περαστικά τους τον Γιώργο Παπαδόπουλο που μπήκε σήμερα στο χειρουργείο: "Σήμερα το πρωϊ μπήκε στο χειρουργείο ο παίκτης της ομάδας μας Γιώργος Παπαδόπουλος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο παίκτης του Πανσερραϊκού υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης και όπως όλα δείχνουν χάνει όλη τη φετινή χρονιά. Σήμερα το μεσημέρι μέλη του τεχνικού τιμ θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, στο Διαβαλκανικό, για να βρεθούν στο πλευρό του παίκτη.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου