Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εγκαίνια...με νίκη για το Γάζωρο!

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο του Κάτω Μητρουσίου το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο Σερρών αλλά και από την τοπική κοινότητα εγκαινίασε σήμερα ο Εθνικός Γαζώρου με τον Δήμαρχο Σερραίων, Πέτρο Αγγελίδη, να κόβει την κορδέλα και να εύχεται να γίνουν και άλλες τέτοιες ενέργειες προκειμένου να προαχθεί ο αθλητισμός σε όλα τα χωριά. Το γήπεδο θα χρησιμοποιείται από τον Εθνικό ως δεύτερο βοηθητικό αφού υπάρχει και το γήπεδο στο Γάζωρο για την ίδια χρήση. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης του Εθνικού Γαζώρου ενώ τον Δήμαρχο ακολούθησαν και συνεργάτες του όπως οι κ. Ξυλογιάννης, Γαλάνης, Χατζημαργαρίτης και Δούκας.
Μάλιστα ο Δήμαρχος έκανε και τη σέντρα του αγώνα πατώντας το γήπεδο του Μητρουσίου. Για την ιστορία ο Εθνικός στο φιλικό που ακολούθησε μετά με τον Ολυμπιακό Κυμίνων του ΛάκηΥφαντή κέρδισε με 2-0 χάρη σε γκολ των Πεχλιβανίδη(11΄, πεν) και Παναγιώτη Καλογιάννη(56΄). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν και άλλες ευκαιρίες με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αφήνει εκτός αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς καθώς ακολουθούν παιχνίδια το Σάββατο στη Προσοτσάνη αλλά και την Κυριακή με τη Ζίχνη.
Ο Γάζωρος αγωνίστηκε με τους Γιαννιώτη, Αραμπατζή, Γαλακτερό, Ταρπινίδη, Κουκώλη, Παλάσκα, Καλογιάννη Παν, Παπαδόπουλο, Πεχλιβανίδη, Κωνσταντινίδη, Λαζίδη ενώ έπαιξαν και οι Κορμπής, Κουκούτσης, Στεφανίδης, Μεσέρδης, Τσακαλίδης, Αγγελακάς, Βασιλειάδης. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης 20 τυχεροί κέρδισαν εισιτήρια διαρκείας αλλά και προσκλήσεις για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ Σ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ.....ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν χωράφι , το παραχώρησαν για ένα χρόνο και ο γαζαρος το έκανε ένα ωραίο γήπεδο
    του χρόνου ο δήμος Σερρών θα έχει ακόμα ένα γήπεδο στην κατοχή του
    Το πρόβλημα το δικό σου πιο είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή