Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Απέκτησε Βουτσιά! - "Περήφανος στον Πανσερραϊκό"

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι ο 21χρονος πρώην χαφ του Ηρακλή, Πασχάλης Βουτσιάς, καθώς πριν λίγη ώρα υπέγραψε το συμβόλαιο του. Με άκρα μυστικότητα αφού δε διέρρευσε τίποτα οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν σήμερα μια μεταγραφή με παρόν...και μέλλον καθώς ο νεαρός χαφ που πέρυσι είχε 10 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκ με τη φανέλα του "γηραιού" και συνολικά έχει 19 συμμετοχές και 1 γκολ είναι ελπιδοφόρος και μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα ο παίκτης με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών: "Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ανήκω σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι αυτή η ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του κ. Θεοδωρίδη και το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός επενδύει και στηρίζει τα νέα παιδιά. Στόχος μας θα είναι εφόσον αγωνιζόμαστε στη Φούτμπολ Λίγκ να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει".
                   Δείτε ένα βίντεο από τον Πασχάλη Βουτσιά...

2 σχόλια:

  1. Ο παίκτης πραγματικά μπορεί να είναι καλός, αλλά απορώ: αν κάποιος δεν έχει παίξει σε Ηρακλή ή Αγροτικό Αστέρα δεν μπορεί να έλθει στον Πανσερραικό; Πέτρο, ξεκόλα επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί αν έχει παίξει σε Μακεδονικό, ΠΑΟΝΕ, ΠΙΕΡΙΚΟ, Γιαννιτσά ή έχει το Στάμτσιο για μάνατζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή