Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Για να γυρίσει ο ήλιος...θέλει δουλειά πολύ!

Αν οι βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ έγιναν γνωστές χθες, ο Πανσερραϊκός διαπίστωσε ότι προς το παρών...τα μόρια του είναι λίγα για να πανηγυρίσει κάποια επιτυχία. Στον φιλικό αγώνα στο "AEL FC ARENA" οι "ερυθρόλευκοι" σε μια συνολική εικόνα αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με 3-0 από τους "βυσσινί" που έδειξαν πιο έτοιμοι.  Το αυτογκόλ του Σαλαμαστράκη στο 22΄ και αυτά του Νεμπεγλέρα στο 63΄ και στο 81΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο Πανσερραϊκός ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γκολ που δέχθηκε, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και γενικά στάθηκε ικανοποιητικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και κυρίως μετά το 65΄ οι αλλαγές πέρα από τι το αποσυντόνισαν την ομάδα απέδειξαν πως για να σταθείς καλά πρέπει να έχεις και ένα ικανοποιητικό βάθος στον πάγκο. Δικαιολογίες σίγουρα μπορούν να υπάρξουν: Ακόμη δοκιμάζονται παίκτες και μάλιστα οι δύο ξεκίνησαν βασικοί-Ο Ορφανός έχει περίπου 10 ημέρες μόλις προπονήσεων και ήταν το πρώτο του φιλικό με την ομάδα-Ο Μιλένκοβιτς επίσης έχει λίγες ημέρες προπονήσεων για να βρει φυσική κατάσταση και χημεία-Ο Ντιόγκο ήρθε κουρασμένος καθώς έκανε μόλις 10 ημέρες διακοπές μετά το τέλος του πρωταθλήματος-Ο Βρούτσινα είναι ανέτοιμος γιατί έχασε πολλές προπονήσεις-Υπήρχαν αρκετές απουσίες-Έπαιξαν ως ακραίος στα χαφ ο λογικά βασικός ακραίος αμυντικός Περπερίδης αλλά και στα χαφ ο ανέτοιμος Παντελιάδης, ελλείψει άλλων -Αμυντικό χαφ καθαρόαιμο- αξιόπιστο πέρα από τον Ορφανό δεν υπήρχε, οπότε αν αναλογιστεί κάνεις όλα αυτά συν το γεγονός ότι υπάρχει ανάγκη και για άλλες μεταγραφές μπορεί να πει ότι η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη για να παρουσιαστεί έτοιμη. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους υπό δοκιμήν μόνο ο Αλβάρεζ έχει κάποιες ελπίδες αλλά αυτό μάλλον θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη ενώ ερωτηματικό συνεχίζουν να παραμένουν και οι αποχωρήσεις.

φωτό: athleticlarissa.gr

5 σχόλια:

  1. Δεν ήταν αυτό το φιλικό για το Μπαχράμη. Το επόμενο που θα δώσουν θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to filiko me Atromito einai gia Bahrami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν σε βαζει 2 τεμμαχια ο Νεμπε, διακοπτεις επι τοπου τον αγωνα, αποχωρεις απο το γηπεδο και κοβεις τη μπαλα σε οσους επαιξαν στο ματς.-

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή