Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έφτασε ο Γκουέϊ-Δοκιμάζει Mπρκιτς



Τρίτη τον περιμέναμε...Δευτέρα ήρθε! Ο λόγος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πασερραϊκού τον Έρικ Γκουέϊ(φωτό: panserraikara.gr) που έφτασε, προπονήθηκε και αύριο αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" που βάζουν μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική τους γραμμή.
Παράλληλα στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος και ένας 30χρονος Σέρβος επιθετικός που ονομάζεται Μλάντεν Μπρκιτς. Αγωνιζόταν στην Αλβανία τα τελευταία χρόνια και τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Σκεντερμπέου με την οποία είχε 16 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ από τον Γενάρη έπαιξε στη Διναμό Τιράνων έχοντας 14 συμμετοχές και 3 γκολ. Τη σαιζόν 2009-10 έπαιξε στην Απολώνια Φιερ με την οποία είχε 29 συμμετοχές και 15 γκολ ενώ νωρίτερα έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Σερβίας. Στη προπόνηση ήταν και ακόμα ένας παίκτης αλλά προς το παρόν δε κατέστη εφικτό να διευκρινιστούν τα ακριβή στοιχεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου