Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Kαι τελικά στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η Football League2

Στις 14/11 θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2. Aυτή φαίνεται να είναι η οριστική απόφαση της διοργανώτριας αρχής ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20/11. Στο νότιο όμιλο θα υπάρχουν 11 ομάδες και άλλες 11 στον βόρειο όμιλο, οι οποίες μπορεί να γίνουν 12 αν αθωωθεί ο Αετός Σκύδρας. Ο Νότιος Όμιλος θα αποτελείται –εκτός απροόπτου- από τις εξής έντεκα ομάδες: ΑΟΧ, Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβας, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακός, Ζάκυνθος.
Ενώ ο Βόρειος Όμιλος από τις κάτωθι ομάδες: Δόξα Κρανούλας, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμος, ΑΕ Ποντίων, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, Τηλυκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Τύρναβος και Αετός Σκύδρας, στην περίπτωση που δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου έχει προσφύγει μετά τον υποβιβασμό του στη Δ’ Εθνική.
Οπότε ακόμα λίγη υπομονή για τις ομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου