Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό αγγαρείας με...όσκαρ ατυχίας στον Κόντο!

Σε αγγαρεία εξελίχθηκε το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στην Ηράκλεια με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Θεωρητικά το παιχνίδι ήταν "πρόβα τζενεράλε" για τους "ερυθρόλευκους" αλλά ουσιαστικά αποδείχθηκε ακόμη ένα φιλικό που στιγματίστηκε από μετριότητα. Έχοντας ήδη 19 φιλικά στις πλάτες τους και αδημονώντας για την έναρξη του πρωταθλήματος τα "λιοντάρια" βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, ενώ από την άλλη η Ηράκλεια για ακόμα μια φορά έδειξε πολύ καλά σημάδια κοντράρωντας στα ίσα τους αντιπάλους. Οι μοναδικές καλές στιγμές στο παιχνίδι προήλθαν από την μαχητικότητα του Νέστωρα Στεφανίδη που απείλησε με κεφαλιά στο 8΄ και με ανάποδο ψαλίδι στο 41΄ αλλά αξίζει να σημειωθεί πως οι τερματοφύλακεςτων δύο ομάδων έφυγαν...πεντακάθαροι από το γήπεδο. Ωστόσο η χειρότερη στιγμή του αγώνα ήρθε στο 32΄ όταν ο Αλέξης Κόντος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αλλά αυτό θα φανεί ξεκάθαρα από αύριο όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Όλα αυτά τη στιγμή που ήταν σε περίοδο φόρμας ενώ και ο ίδιος δε μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του φεύγοντας υποβασταζόμενος προς τα αποδυτήρια. Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστό το διάστημα που θα λείψει. Τραυματίας αποχώρησε επίσης και ο Πασχάλης Βουτσιάς. Η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Ορφανό, Γκουέϊ, Παϊζάνο, Σαλαμαστράκη και Ντα Κόστα.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας(46΄ Κουτζαβασίλης), Μουσικάκης(71΄ Καρασαλίδης), Βρούτσινα(46΄ Βουτσιάς)(71΄ λ.τ Κυριακίδης), Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου Κ, Γκόμεζ(84΄ Τσαούσης), Στεφανίδης(84΄ Γκούρτσας), Ανάκογλου(73΄ Σοάρες), Κόντος(32΄ λ.τ Ντιόγκο), Περπερίδης(85΄ Τριανταφύλλου Δ), Παντελιάδης
ΜΕΓΑΣ: Κουμής(46΄ Χουρουζίδης), Λεωνίδας, Δούμας, Δελημπάσης, Μαρίγκος(46΄ Δαλκίδης), Τσεμπερίδης(85΄ Σαμαράς), Μανουσαρίδης, Μουτίδης(64΄ Σαλμάς), Σιδηρόπουλος Σ(57΄ Μπογιατζής), Νίρλας(57΄ Σκερλετίδης), Κουβελόγλου(82΄ Ζιγκερίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου