Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Νίκες για Εθνικό Γαζώρου και Οδυσσέα Αναγέννησης


Με νίκες προχώρησαν στις φιλικές τους αναμετρήσεις ο Οδυσσέας Αναγέννησης και ο Εθνικός Γαζώρου που περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Νοεμβρίου. Οι «Πόντιοι» κέρδισαν με 2-1 τη Νάουσα, ομάδα Δ΄ Εθνικής, στο τελυταίο τους μάλλον φιλικό παιχνίδι. Ο Κοσμάς στο 40΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 41΄ σε 1-1. Στο 90΄ ωστόσο ο Πιπινίκας διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Σαμουηλίδης, Χατζημιχαήλ, Γκάγκας, Δρούζας, Μαγγανάς, Κιουρτσίδης, Μπάκανος, Κοσμάς, Τσελεμπής, Μπλατσέρης, Μπασιούκας ενώ έπαιξαν και οι Λαμπερνάκης, Πιπινίκας, Κεφαλάς, Χουρουζίδης, Ματενόγλου, Ζάντσιος και Χατζάκος. 
--------------------------------------------------------------------
Ο Εθνικός Γαζώρου χάρη σε ένα γκολ του Παναγιώτη Καλογιάννη στο 61΄νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα που θα παίζει στη Football League, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας. Μάλιστα στο 55΄ ο Άγγος δε μπόρεσε να ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Κουκώλης, Κώτσιας, Αβραμίδης, Άγγος, Μαχαιρούδης, Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Καλογιάννης Παν, Πεχλιβανίδης. Έπαιξαν και οι: Γιαννιώτης, Μάρος, Τάκας, Παλάσκας, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ:  Γιακουμής, Παπαδόπουλος (60΄ Τσάτσας), Μερεσιώτης (30΄ λ.τ. Βαφέας), Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Σαμουηλίδης, Προβατίδης (75΄ Σολομωνίδης), Πετρίσεβιτς (60΄ Αβραμόπουλος), Οκουμούσης (60΄ Καπνίδης), Τσουκαλίδης, Σίνης (60΄ Σαχινίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου