Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Την Πέμπτη η απόφαση για την έφεση Πανσερραϊκού και ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η ακροαματική διαδικασία για την έφεση που είχαν καταθέσει ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ. Στην υπόθεση παραβρέθηκε ο δικηγόρος κ. Χάρης Γρηγορίου ως νομικός εκπρόσωπος των δύο ομάδων ενώ παρουσιάστηκαν συνήγοροι από τη Σούπερ Λίγκα, τη Δόξα και τον Λεβαδειακό πράγμα που εξόργισε τη πλευρά Πανσερραϊκού και ΑΕΛ, η οποία ανέφερε πως δεν είχαν κανένα λόγο να βρίσκονται εκεί οι δύο ομάδες. Mε τη σειρά τους οι δικηγόροι του Λεβαδειακού και της Δράμας υποστήριξαν πως είναι απαράδεκτες οι εφέσεις των δύο ομάδων.
Πανσερραϊκός και ΑΕΛ υποστήριξαν ότι η ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της Λίγκας για Δόξα και Λεβαδειακό, καθ' υπέρβαση, ενώ επικαλέστηκαν την απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την οδηγία της UEFA, που προβλέπει την παραμονή ομάδων από την ίδια κατηγορία, σε περίπτωση που εκκενωθεί θέση στο πρωτάθλημα. Ο κ. Οικονομάκης από τη πλευρά της Σούπερ Λίγκα επικαλέστηκε πως ο ΚΑΠ στο άρθρο 27 παράγραφος 4 β λέει πως όταν υποβιβάζεται μια ομάδα προβιβάζεται άλλη από την κατώτερη και πως η ανταλλαγή email μεταξύ υπαλλήλων ΟΥΕΦΑ - ΕΠΟ δεν είναι οδηγία... ενώ σημείωσε πως για να παραμείνουν ΑΕΛ κα Πανσερραϊκός θα έπρεπε Βόλος και Καβάλα να καταλάβουν τις 2 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, καθώς η Εφέσεων είχε τιμωρήσει τις 2 ομάδες με αφαίρεση βαθμών . Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ πήραν προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης για να καταθέσουν τα υπομνήματα τους, ενώ υπόμνημα θα καταθέσει και η λίγκα. Ετσί είναι πολύ πιθανό η απόφαση να βγει την Πέμπτη. Αυτό σημαίνει πως για τις δύο ομάδες δε πρόκειται να ξεκινήσουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου