Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Παντελίδης: "Να μας πιστέψει ο κόσμος" - "Μας πείραξαν οι δηλώσεις του Ουρίμπε"

Για την πολύμηνη προετοιμασία της ομάδας και την ετοιμότητας της ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μίλησε ο γυμναστής του Πανσερραϊκού, Σάκης Παντελίδης, στην ΈΡΑ Σερρών. Μάλιστα ανέφερε πως οι "ερυθρόλευκοι" αν αγωνιστούν τελικά στη Football League, θα ξεκινήσουν με πλεονέκτημα έναντι των περισσοτέρων ομάδων:
"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο με τις συνεχόμενες αναβολές να κρατήσουμε την ομάδα σε ετοιμότητα. Ήταν δύσκολο και από ψυχλογικής πλευράς αλλά δε μένω εδώ γιατί είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα με τα παίζω, δε παίζω στη Σούπερ Λίγκα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε δύο φορές τον ρυθμό της προετοιμασίας αλλά νομίζω πως τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η υπομονή μας τελειώνει γιατί όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε για μια παράσταση και όταν μας τη στερούν τι άλλο έχουμε να κάνουμε. Ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αν είμαστε τελικά στη Football League έχουμε ως πλεονεκτήματα το καλό υλικό και την ποιότητα της ομάδας μας αλλά και σίγουρα τη φυσική κατάσταση, σε σχέση και με άλλες ομάδες. Τα εργομετρικά μας είναι πολύ καλά και μπορεί κάποιοι παίκτες που ήρθαν αργότερα στην ομάδα να υπολείπονται σε κάποια σημεία αλλά αυτό είναι πολύ μικρό πρόβλημα. Φαίνεται και από τα φιλικά ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.Το μόνο μειονέκτημα είναι η ψυχολογία αλλά μπορεί να ξεπεραστεί, κυρίως από τους έμπειρους παίκτες που προσαρμόζονται πιο εύκολα σε καταστάσεις. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιατί είδαμε τι έγινε την 1η αγωνιστική. Οι μικρές θεωρητικά ομάδες που κλήθηκαν να μπουν στο πρωτάθλημα ξεκινούν με ενθουσιασμό και θα κάνουν σίγουρα και άλλες εκπλήξεις. Θα ήταν πιο καλό για μένα να αντιμετωπίσουμε στη πορεία και πιο αργά στο πρωτάθλημα τις συγκεκριμένες ομάδες γιατί είναι σίγουρο ότι δεν έχουν βάθος στο ρόστερ και την απαραίτητη φυσική κατάσταση για να πάνε έτσι ως το τέλος".
Επίσης, απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιόσου Ουρίμπε, σημειώνοντας πως τους πείραξαν τα όσα είπε ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί κοντά στην ομάδα:
"Μπορώ να πω ότι και προσωπικά με πείραξαν οι δηλώσεις του Γιόσου αλλά πιστεύω πως έγιναν πάνω σε κλίμα πικρίας και απογοήτευσης. Βασικά μας πείραξαν όλους στο τεχνικό τιμ γιατί σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας δεν είχε δείξει κάποια παράξενη συμπεριφορά και ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Ήμασταν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα και δεν είχαμε διαπιστώσει ότι νιώθει πως δεν έχει έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί όπως είπε. Έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν και μας πείραξε αυτό. Δε ξέρω γιατί το έκανε αλλά θα μπορούσε να μας χαιρετήσει ή να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Πάντως η ομάδα μετά τη φυγή του δείχνει σαφώς βελτιωμένη. Μάλιστα είπε πράγματα που δεν ισχύουν. Είπε ότι η ομάδα δεν έχει τεχνικό διευθυντή αλλά αυτός είναι ο Βασίλης Χρυσανθίδης. Δεν είναι σωστό να μειώνουμε ανθρώπους. Ο Πανσερραϊκός δε μένει στα πρόσωπα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα και αν δει ο κόσμος ότι γίνεται κάτι καλό θα μας στηρίξει και θα έρθει στο γήπεδο".

*Mάλιστα ο Σάκης Παντελίδης διατηρεί πλέον και τη δική του ιστοσελίδα (www.sakispantelidis.gr) με πληροφορίες για τον ίδιο αλλά και για προγράμματα εκγύμνασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου