Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Στις 13/11, μάλλον, η έναρξη της Football League2

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την έναρξή του πρωταθλήματος της Football League2 ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, όμως, οι προβλέψεις αυτές πάνε… περίπατο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν και έτσι επιβεβαιώνονται και οι άνθρωποι των Σερραϊκών ομάδων που είχαν ανάλογες πληροφορίες. Το μεσημέρι της Τρίτης ο Αετός Σκύδρας τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όμως, η απόφαση είναι εφέσιμη και η ομάδα της Σκύδρας θα επωφεληθεί αυτού του δικαιώματος. Παράλληλα, εκκρεμεί και η υπόθεση της Δόξας Κρανούλας. Ήδη, πάντως, έχει προκύψει νέα φημολογία που αναφέρει ότι η έναρξη του πρωταθλήματος πάει για τις 13 Νοεμβρίου, με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο ομίλους.
Το αν αυτή η φημολογία θα επιβεβαιωθεί και το πόσες θα είναι οι ομάδες που θα έχουν απομείνει στην κατηγορία, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου