Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πανσερραϊκός...2011-12

Έγινε τις προηγούμενες ημέρες η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τη σαιζόν 2011-12. Όλοι οι ποδοσφαριστές της ομάδας, το τεχνικό και ιατρικό τιμ, αλλά και οι φροντιστές στήθηκαν μπροστά από τον φάκο για να παρουσιάσουν τον Πανσερραϊκό της σαιζόν 2011-12. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή θεωρείται οριστική η απόφαση για την παραμονή του Παύλου Δημητρίου και μάλιστα την Πέμπτη αναμένεται στις Σέρρες ο Πέτρος Θεοδωρίδης και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και στους παίκτες την απόφαση του να στηρίξει τον 53χρονο τεχνικό.

1 σχόλιο:

  1. Μία με φόντο το πέταλο ή ακόμα καλύτερα με την 1 που αναφέρει και τ' όνομα δεν υπήρχε στα πλάνα; Ούτε καν σωστή γωνία λήψης, ούτε καν με πλάτη τα επίσημα. Τέσπα, μπορεί να ναι προχειροδουλειά, αλλά τουλάχιστον αποκτήσαμε πλήρη εικόνα της ομάδας επιτέλους!
    ΥΓ! Μεγάλε Μπιντανάκη...θα τους "θάψεις" όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή