Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Λογικό και επόμενο...

Είχα πολλάκις αναφέρει και μετά τα νικηφόρα παιχνίδια του Πανσερραϊκού ότι οι εμφανίσεις της ομάδας έδειχναν πως με...σχεδόν μαθηματική ακρίβεια σύντομα θα έρθει και η πρώτη "σφαλιάρα" ως απόρροια των αρκετών προβλημάτων. Αυτό έγινε μόλις οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα σοβαρή και με εμπειρία. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Καλλονή "ξεγύμνωσε" τον Πανσερραϊκό και έβγαλε στη φόρα τις...ασχήμιες. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε εφιάλτη και όταν η ομάδα "ξύπνησε" μετά το 60΄ προσπάθησε αλλά το σκορ ήταν βαρύ για να ανατραπεί αν και υπήρχαν οι ευκαιρίες. Πλέον, από τη στιγμή που δεν υπάρχει έστω και κάποιος βαθμός να κρατηθεί από τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου πρέπει να κρατήσουν το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν στο καλό τους διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτά να προβάλλουν στον μέγιστο βαθμό στην επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ την Τετάρτη. Αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο ο Πανσερραϊκός έχει την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα. Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό από όσα έχω αναφέρει και εννοείται δε συμφωνώ με όσες, λίγες νομίζω, γνώμες ακούγονται για τον Παύλο Δημητρίου. Με λίγα υλικά μπορείς να μαγειρέψεις συγκεκριμένα πράγματα εκτός και αν είσαι τόσο...Μaster Chef! Οπότε περιμένουμε τις μεταγραφές...

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή θέλεις να μας πείς οτι ο Οικονόμος και η Αναγέννηση είχαν καλύτερο υλικό γι' αυτό μας έκαναν οτι ήθελαν? Το οτι εμείς έχουμε καλύτερους παίκτες απο αυτές τις ομάδες αλλά ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση υλικού δεν παίζει? Ο Δημητρίου δεν ήταν αυτός που χαρακτήριζε τη φετινή Β' Εθνική υποτιμημένη επειδή οι περισσότερες ομάδες είναι απο τη Γ' και εκτός απο μία - δύο ομάδες, όλες οι άλλες είναι τίποτα? Τώρα φταίει το οτι δεν έχουμε καλούς παίκτες και χρειαζόμαστε μεταγραφές?...Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Symfwnw me ton anwnymo!!!!! KALA RE TI SAS EXOUME DIMOSIOGRAFOUS GIA TON PANSERRAIKO MAS KAI STIRIZETE DIMITRIOU??? PAME KALA??? STOIRIZETE TON AMPALO TON GIO TOU VAVALI??? KSYPNISTE RE!!!! ME AYTOUS TOU PAIXTES ENAS POY KSEREI APO MPALLA THN ANEVAZEI AERA THN OMADA STHN SOUPER LEAGUE!!! kai gia na mhn kryvomai pisw apo thn anwnymia onomazomai Athanasiou kwstas... kai eipa thn apopsh mou! Synonomate kwsta tha se parakalousa na ta les ola eksw apo ta dontia den tha xaseis... kserw pes einai diskolo gia ton kathena na to pei... alla an den piesete eseis den tha doume asprh mera!!! Allagh proponhth xtes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YG: EISAI WRAIOS SE GENIKES GRAMMES KAI XAIROMAI POU O NOMOS SERRWN SE EXEI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή