Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Test event...κόντρα στην ΑΕΛ

Το αυριανό παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΛ(19:00, ΟΤΕ TV1) αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για αποδείξεις...για όλους. Αφενός για την ομάδα η οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί με τα αποτελέσματα της να μην εντυπωσιάζει μέχρι τώρα αλλά δε παύει να έχει το...πακέτο ανόδου συμπεριλαμβανομένων όλων των προϋποθέσεων. Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν απουσίες αλλά ζουν με αυτές και έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες τους με...ομοιοθεραπεία. Προσπαθώντας δηλαδή μέσα από μια καλή απόδοση να τις ξεπεράσουν. Είναι δεδομένο πως λόγω των απουσιών που υπάρχουν κάποιοι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία και είναι στο χέρι τους να την αρπάξουν από τα μαλλιά και...συνεπικουρούμενοι και από τους υπόλοιπους να δείξουν ότι υπάρχει ζωή η οποία θέλει και...τροφή(μεταγραφές) για να επιβιώσει. Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλοι γνωρίζουν πως σε όποια κατάσταση και αν είναι οι ομάδες, αυτό το παιχνίδι έχει το κάτι διαφορετικό και δε θα εκπλαγώ αν δω έναν Πανσερραϊκό που δε θα έχει καμία σχέση με ότι έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα. Είναι τελείως διαφορετικό το κίνητρο των παικτών που ξέρουν ότι απέναντι τους δεν υπάρχει τίποτα για να υποτιμηθεί! Ίσως το αντίθετο μάλιστα...
Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό στοιχείο και αυτό είναι ότι μέχρι στιγμής δείχνουν να πατούν σε...αναμμένα κάρβουνα στο πρωτάθλημα της Football League, επειδή ακριβώς δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα 100%.
Από την άλλη το αυριανό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Κανείς δεν έχει τη δικαιολογία αύριο να πει, τι να πάω να δω; Αν δε δεις αυτό το παιχνίδι, άστο, μη δεις κανένα! Δε ξέρω πόσος κόσμος θα έρθει από τη Λάρισα αλλά είναι δεδομένο πως στη πόλη της Θεσσαλίας για πολλούς και διαφόρους λόγους υπάρχει περισσότερη..."ζεστασιά" προς την ομάδακαι οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάνουν αύριο πέρα για 90 λεπτά τις όποιες διαφορές γιατί αναμφίβολα η μάχη της κερκίδας παραμένει ζωντανή και ζητά τον νικητή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου