Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Tρένο" ο Γάζωρος- Ήττες για Οδυσσέα και Ηράκλεια

Aν μη τι άλλο ο Εθνικός Γαζώρου είναι εντυπωσιακός στις πρώτες αγωνιστικές της Football League2. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη παίζοντας...σύστημα 4-3-3(4-0 τη Σκύδρα, 3-0 την Ηράκλεια, 3-0 τον Τηλυκράτη) παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του βορείου ομίλου έχοντας το απόλυτο φυσικά και έναν αξιοπρόσεκτο συντελεστή τερμάτων. Οι νεοφώτιστοι με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους κέρδισαν σχετικά εύκολα τον Τηλυκράτη με τον Πεχλιβανίδη να φτάνει τα 4 γκολ με τη φανέλα της ομάδας και τους Μαχαιρούδη και Κωνσταντινίδη να συμπληρώνουν τον πίνακα των σκόρερ. Αυτή η νίκη και η πορεία της ομάδας αποτελεί και μήνυμα στους αντιπάλους.
Από εκεί και πέρα ο Οδυσσέας αν και προηγήθηκε με τον Μπασιούκα στο 6΄, η αποβολή του Γκάγκα στο 75΄ στοίχισε και έτσι ο Βλάχος και Αναστασίου το εκμεταλλεύθηκαν δίνοντας τη νίκη...στη Νίκη Βόλου. Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα και σίγουρα υπάρχει προβληματισμός.
Όσον αφορά την Ηράκλεια για ένα ημίχρονο πάλεψε τον αγώνα στη Τσαριτσάνη αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 4-1. Οι παίκτες του Βαγγέλη Τούσκα δέχθηκαν και πάλι γκολ στα πρώτα λεπτά, βρέθηκαν να κυνηγούν το αποτέλεσμα και παρότι προσπάθησαν, με την έναρξη του δευτέρου μέρος δέχθηκαν και ακόμα ένα γκολ, το 2-1 από τον Σαλμά δεν ήταν αρκετό γιατί στη συνέχεια στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Οικονόμος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου