Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Προανήγγειλε αποχή των ποδοσφαιριστών στη Football League o Παπαθανασίου

Ο αμυντικός του Εθνικού Αστέρα, Ντένις Παπαθανασίου ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη Τύπου.
 Όπως υποστήριξε ο αμυντικός της ομάδας της Καισαριανής, εάν τα οικονομικά προβλήματα δεν λυθούν μέχρι τις 22/12, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές της Football League θα προχωρήσουν σε αποχή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η Βʼ Εθνική είναι μια παραμελημένη κατηγορία. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε μέσα στα προβλήματα και σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε παρατημένοι από όλους και ένα από τα πράγματα που μας κάνουν να αντέχουμε είναι το ότι είμαστε μια οικογένεια εδώ στον Εθνικό Αστέρας. Δεν είμαστε κοντά μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση που έχει τα δικά της προβλήματα. Καταλαβαίνουμε πως δεν παίρνουν χρήματα, αλλά θα πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε. Εμείς οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας έχουμε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα και αυτό που σας λέω είναι επίσημο. Αν δεν βρεθούν χρήματα, εμείς θα αγωνιστούμε και στις 22 Δεκεμβρίου στο ματς του κυπέλλου που υπάρχει και έπειτα θα σταματήσουμε. Θα διεκδικήσουμε τα χρήματα μας με όποιο τρόπο και θα πρέπει να τα πάρουμε. Η διοίκηση της Football League θα πρέπει να βρει τη λύση. Οι ομάδες πρέπει να πάρουν κάποια χρήματα από τους χορηγούς που είναι το OTE TV και ο ΟΠΑΠ. Από ότι μάθαμε η συμφωνία με τον OTE TV έγινε και θα πάρουν σύντομα κάποια χρήματα. Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο ΟΠΑΠ που στηρίζει την κατηγορία και το ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου