Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-"Αρουραίοι" στα ταμεία του Πανσερραϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες των "Σερραϊκών Sports" η οικονομική υπηρεσία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ερευνά οικονομικά παχνίδια στη πλάτη της ομάδας! Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε κάποιο "χρέος" από επιχείρηση(ή και επιχειρήσεις;) που διαφημίστηκε στο Δημοτικό γήπεδο αλλά όταν ζητήθηκε η εξόφληση του χρέους, ο επιχειρηματίας έχοντας μάλιστα και αποδείξεις απάντησε πως δεν έχει κανένα χρέος και ότι μέσω τρίτου έχει εξοφλήσει. Κάποια από τα χρήματα αυτά όμως δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία της ΠΑΕ που έχουν...μαύρη τρύπα και πλέον αναζητείται ο τρίτος άνθρωπος και αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι πολύ σοβαρό για να αιωρείται έτσι χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες, κυρίως ονόματα αλλά και η πηγή της "είδησης". Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δηλαδή αν σε μηνύσει κάποιος τι θα πεις; Εμένα έτσι μου είπε η Παπαδάκη ή ο Υφαντής ή ο Αντωνιάδης κτλ;

    Δεν με πειράζει που δεν θα δημοσιεύσεις το σχόλιο. Μου φτάνει που θα το διαβάσεις μήπως και βγείς από αυτόν τον λάθος δρόμο που έχεις μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν, ίσως και προς απογοήτευση σου, δεν είχα κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσω το σχόλιο. Mαθήματα δημοσιογραφίας από "ανώνυμους" και λοιπούς δε δέχομαι και αν έχεις διαβάσει προσεκτικά δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να προκαλέσει μηνύσεις από κάποιον; Ποιος ο λόγος; Επειδή δε θέλουμε να εκμεταλλεύονται προς ιδίον όφελος τον Πανσερραϊκό; Και για να μη διαψευστεί μια τέτοια είδηση προφανώς και ισχύει και έχουμε στη διάθεση μας και την επιχείρηση και τις αποδείξεις αν χρειαστεί. Τέλος, αν ο σωστός δρόμος είναι αυτός που ακολουθεί η Σερραϊκή -αθλητική(για να περιοριστώ στον τομέα μου)-δημοσιογραφία τα τελευταία χρόνια(με εξαιρέσεις φυσικά), εύχομαι να μη μπω ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή