Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Παραχωρεί το γήπεδο της Ριζούπολης ο Απόλλωνας

Η ΑΕΚ μοιάζει να βρήκε την λύση για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αφού ο Απόλλωνας, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως της παραχωρεί το γήπεδό του. Τις επόμενες δέκα μέρες βέβαια θα γίνει αγώνας δρόμου για είναι έτοιμο προς χρησιμοποίηση.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
"Οι διοικήσεις του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έκριναν σωστό, να παραχωρήσουν το γήπεδο σε μία άλλη ελληνική ομάδα (ΑΕΚ) για το συγκεκριμένο παιχνίδι (με τον Πανσερραϊκό), για το οποίο και το ζήτησε. Δεν μπήκαν στη διαδικασία να εξετάσουν το όνομα ή την προέλευση της ομάδας, αλλά βασιζόμενες στην ιδέα της διαφύλαξης της ανωτερότητας και της φιλοξενίας της ΠΑΕ Απόλλων, σε συνδυασμό με την αέναη προσπάθεια στήριξης και προώθησης ενός υγιούς και αξιοπρεπούς ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδοκιμάζοντας παράλληλα τις "ασχήμιες" που συνέβησαν πριν μερικές μέρες, θα φιλοξενήσουν στο "σπίτι" τους τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανσερραϊκού.
Σε συνέχεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλισθούν, τόσο το αναλογούν μίσθωμα για το συγκεκριμένο αγώνα, όσο και τυχόν αποζημιώσεις για οιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στα περουσιακά στοιχεία του Απόλλωνα, πράγμα το οποίο απευχόμαστε".
(πηγή:soccerplus.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου