Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στέλνουν Πλεσίς στον Πανσερραϊκό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportnet.gr αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει από την Λίβερπουλ τον 22χρονο αμυντικό χαφ, Νταμιέν Πλεσίς, θα τον δώσει δανεικό στον Πανσερραϊκό προκειμένου να πάρει συμμετοχές. Ο ύψους 1.91 Γάλλος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2007 αλλά έχει κάνει μόλις 3 συμμετοχές με τους "κόκκινους". Πάντως έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και έχει 22 συμμετοχές και 4 γκολ΄. Πριν την Λίβερπουλο αγωνίστηκε στη Λυών. Έφοσον φυσικά πραγματοποιηθεί ο δανεισμός θα πρόκειται για μια εξαιρετική λύση γιατί μπορεί ο παίκτης να μην είχε συμμετοχές στη Λίβερπουλ αλλά για τον Πανσερραϊκό είναι μια πολύ καλή κίνηση.

4 σχόλια:

  1. Άγωνιζοταν στις Ρεζερβες της Λίβερπουλ.
    Η Άλλιως Λίβερπουλ Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θέση παίζει το παλικάρι όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ επικίνδυνο αυτό που γίνεται με τον ΟΣΦΠ. Εκτός από μας έχει δανείσει μπόλικους παίκτες σε ΟΦΗ κ λοιπές ομάδες Α, Β, Γ κατηγορίας. Αν δεν είναι ξέπλυμα χρήματος ή φοροαπαλλαγή από πλευράς Μαρινάκη, τότε δημιουργούνται, επικίνδυνα κ για μας, ομάδες "δορυφόροι" του για την ολική επαναφορά του στο προσκήνιο μέσω του παρασκηνίου! Να χουμε το νου μας! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές μεταγραφές, αλλά δεν παύει να είναι δανεισμοί, κ τα δανεικά πρέπει να τα επιστρέφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή