Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πάλεψαν σα λιοντάρια αλλά...φαγώθηκαν από τα γνωστά

Αυτό που πλήρωσε πρώτα απ' όλα ο Πανσερραϊκός σήμερα ήταν το...χθες και το προχθές αν το δούμε από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία. Γιατί θα ήταν λίγο παράλογο να γκελάρουν όλοι οι "μεγάλοι" και κάποιοι λίγοι έπρεπε να θυσιαστούν στο βωμό της επικράτησης των φαβορί. Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ο Πανσερραϊκός φλέρταρε ασύστολα με το θετικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δε του έκατσε. Νομίζω ότι πολλοί ίσως και να έμειναν έκπληκτοι από την απόδοση της ομάδας αναλογιζόμενοι φυσικά και την δυναμικότητα αλλά και την ετοιμότητα του αντιπάλου, γιατί δίχως αμφιβολία ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έτοιμη ελληνική ομάδα τούτη τη στιγμή. Ο Πανσερραϊκός όμως το πάλεψε, έστω και με τον τρόπο του. Αφού ξέφυγε από το αρχικό μούδιασμα, ίσως και της κατάμεστης Τούμπας, κατάφερε με έναν παίκτη πραγματικό διάβολο και εννοώ τον Μπέλιτς φυσικά ν πάρει προβάδισμα και να παγώσει τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο παρά το προβάδισμα, παρά την προσπάθεια, τα κενά της ομάδας, είτε από έλλειψη παίκτων-είτε από ανετοιμότητα, ήταν οφθαλμοφανέστατα. Εκεί ακριβώς χτύπησε ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παικτών του αντιπάλου. Αφού ένιωθα κάποια στιγμή πως το γήπεδο έγερνε προς τη δεξιά πλευρά της άμυνας του Πανσερραϊκού. Για να μη μακρυγορώ όπως και στα φιλικά ο Πανσερραϊκός πλήρωσε την έλλειψη ενός αληθινού κόφτη που θα συμμαζέψει το κέντρο, την έλλειψη ενός δεξιού μπακ και την απουσία επιθετικού. Όχι ότι ο Βρούτσινα ήταν άσχημος για τον τρόπο που έπαιζε ο Πανσερραϊκός απλά φάνηκε το κενό όταν βγήκε και αγωνίστηκε ως φόρ ο Γεωργιάδης. H ήττα πάντως δε μου λέει απόλυτως τίποτα όπως δε θα μου έλεγε και η νίκη. Ίσως να είναι και γουρλίδικη γιατί την προηγούμενη φορά που κερδίσαμε στο Καυτατζόγλειο...υποβιβαστήκαμε. Είχε και τα κέρδη της η ήττα όπως π.χ τον Μπέλιτς που θα πρωταγωνιστεί σήμερα στους εφιάλτες του Λίνο, τον Ράντμαν που ήξερα ότι είναι καλός τερματοφύλακας αλλά σήμερα το απέδειξε και πάλι και έφαγε γκολ μόνο όταν τον άφησε εκτεθειμένο η άμυνα του, τον Παντελιάδη που μετά το πρώτο 15λεπτο ανέβασε στροφές και τις καλές προοπτικές που έχει η ομάδα με τις απαραίτητες προσθήκες.
 (φωτό-πηγή: paok24.gr)

1 σχόλιο:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=P8ayK04lUbI

    ΣΤΟ 1:46 ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή