Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Λαμπερνάκης:" Έχω δεθεί με τον Οδυσσέα"

Ο Θανάσης Λαμπερνάκης αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Οδυσσέα Αναγέννησης είπε: «Από τη στιγμή που δεν θα πήγαινα στον Πανσερραϊκό ή σε άλλη ομάδα Β’ Εθνικής, είχα δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο κύριο Σαμουηλίδη να παραμείνω στον Οδυσσέα. Δέθηκα, εξάλλου, πάρα πολύ με την ομάδα, τους ανθρώπους της, το χωριό και τον κόσμο που τον αγαπάω και με αγαπάει και παρ’ ότι είχαν προτάσεις από τέσσερις ομάδες Γ’ Εθνικής, δυο του Βορείου και δυο του Νοτίου ομίλου, αποφάσισα να συνεχίσω στην Αναγέννηση Σερρών».
Σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους που έχει θέσει για φέτος, ο 23χρονος μπακ-χαφ ξεκαθάρισε: «Με ενδιαφέρει πως θα κάνουμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μια πετυχημένη πορεία που θα μας εξασφαλίσει για τρίτη χρονιά την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Για τα δεδομένα μιας ομάδας όπως ο Οδυσσέας και ενός χωριού σαν την Αναγέννηση αποτελεί τεράστια επιτυχία αυτό, όταν πόλεις με χιλιάδες κατοίκους όπως η γενέτειρα μου Ορεστιάδα ή η Αλεξανδρούπολη δεν μπορούν να έχουν ομάδα στη Γ’ Εθνική. Χαίρομαι που δυο χρόνια είχα και εγώ συμμετοχή στην επιτυχία αυτή. Αυτό που προέχει πάντως, είναι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Μακεδονικό. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας με το… δεξί τη χρονιά».
(πηγή: mikriliga.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου