Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Ριζούπολη με ΑΕΚ...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της στη Superleague, ενημερώνει τη διοργανώτρια αρχή πως επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα της την Ριζούπολη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία αναμετράται με τον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, η απάντηση της Superleague, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αν και θεωρείται σίγουρο ότι από τη στιγμή που το γήπεδο αποδειχθεί ασφαλές για τον κόσμο θα δώσει την έγκρισή της.
Ομως, το γήπεδο της Ριζούπολης δεν είναι και στην καλύτερή δυνατή κατάσταση, καθώς έχει πολύ καιρό να «πατηθεί». Βέβαια, οι Κιτρινόμαυροι, είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα, για να φιλοξενήσει τον αγώνα της Κυριακής (13/9).

1 σχόλιο:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΤΗΘΕΙ...Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή