Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θεοδωρίδης: " Όλοι μια γροθιά-Πάρτε διαρκείας"

Μια έκτακτη και...μίνι συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, επ' ευκαιρίας της παρουσίας αρκετών δημοσιογράφων και καναλιών στο Δημοτικό γήπεδο για την άφιξη του Χόρχε Μπριτές. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μίλησε για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να στηρίξει την ομάδα. Πιο αναλυτικά ο κ. Θεοδωρίδης είπε: "Σήμερα έφτασε και η τελευταία μας μεταγραφή και μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί κινηθήκαμε σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή. Μπορεί να αργήσαμε αλλά όταν θέλεις καλούς παίκτες τους περιμένεις μέχρι και την τελευταία ημέρα. Όλες οι μεταγραφές έγιναν βάση σχεδίου και δουλειάς του προπονητή μας ο οποίος έλεγε: "Απορώ πως η γυναίκα μου με άντεξε αυτό το καλοκαίρι". Είναι πολύ επίμονος, ψάχνει πολύ, ρωτάει πολύ, έχει σε όλες τις ώρες γνωστούς και νομίζω έκανε τις καλύτερες επιλογές. Έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο συν τους νεαρούς που περιμένουμε να βοηθήσουν". 
 "Κάναμε υπέρβαση, θέλουμε τη στήριξη"
Για τα εισιτήρια διαρκείας είπε: "Μεταγραφικά κάναμε μια υπέρβαση πάρα πολύ μεγάλη και επειδή ο κόσμος λέει ότι υπάρχει κρίση, κρίση υπάρχει και σε εμάς. Κάναμε θυσίες και θέλουμε μια μική θυσία από τον κόσμο να πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας. Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ ενίσχυση.Έχουν επομείνει δέκα ημέρες για τα διαρκείας οπότε καλό θα ήταν ο κόσμος να σπεύσει στα γραφεία. Θέλω να βλέπω κίνηση".
"Οι τζαμπατζήδες τέλος"
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε πως πλέον τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο αυστηρά και κάποιοι πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν: "Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί για όλους πλέον. Πρέπει να συμορφωθούμε όλοι και να βοηθάμε την ομάδα, να είμαστε κοντά. Έχουμε κάνει την υπέρβαση αλλά να μη δώσουμε και τα παντελόνια μας. Κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί και το πέταλο. Αρχικά το μισό και προσπαθούμε για το ολόκληρο ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε βοήθεια και στήριξη από όποιον μπορεί".
"Θα παραμείνουμε"
Τέλος για τη νέα χρονιά είπε: "Τα ψέματα τελείωσαν. Φέτος πρέπει να παραμείνουμε. Τα πειράματα τελείωσαν. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει δώσει τίποτα από αυτά που μπορεί να δώσει. Με αυτό το ρόστερ θα έχουμε μια καλή θέση αλλά πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. Όλοι γνωρίζετε ότι έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εγκαταλείψει τα πάντα για αυτή την ομάδα αλλά θέλω στήριξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου