Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Ψωνίζει" από Γ΄ και Κατσικοκέρη;

Ακόμα ένας...αρχισκόρερ της Γ΄ Εθνικής φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα του Πανσερραϊκού. Ο λόγος για τον παίκτη-αποκάλυψη(όπως γράφεται) του Πλατανιά, Νίκο Κατσικοκέρη ο οποίος μοιράζεται τη θέση του πρώτου σκορερ του Νοτίου ομίλου με τον έτερο υποψήφιο για την επίθεση του Πανσερραϊκού, Αλέξανδρο Καραχάλιο. Ο Κατσικοκέρης ξεκίνησε τη καριέρα του στον Παναιτωλικό και ακολούθησε η μεταγραφή στη Δ΄ Εθνική και στον Τηλυκράτη όπου πέτυχε 18 γκολ ενώ το...ξέσπασμα το έκανε στο Κερατσίνι με 26 γκολ και έτσι ήρθε η μεταγραφή στον Πλατανιά. Ο παίκτης φαίνεται να είναι στο στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λίγκ όπως ο Εργοτέλης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης και δημοσιεύματα τον στέλνουν δανεικό στις Σέρρες...μέσω Τούμπας.
Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα της "DERBY" στον Κατσικοκέρη...

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως αν είναι να διαλέξουμε ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ των ομίλων της FOOTBALL LEAGUE2, ο Βόρειος όμιλος περιλαμβάνει Σερραϊκά ονόματα. Τόσο ο Τέλης Κρυστάλλης είχε μια πολύ καλή χρονιά με 9 γκολ όσο και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου