Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Στη Δράμα ο Θεοδωρίδης για φιλικό και το...πακέτο!


Η χθεσινή "σφαλιάρα" του Πανσερραϊκού στη Δράμα ήταν βαριά. Το 6-0 ακόμα και αν το παιχνίδι ήταν φιλικό δε χωνεύεται εύκολα όμως απ' ότι φάνηκε το μυαλό των ποδοσφαιριστών ήταν στις διακοπές και η παράταση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αποδείχθηκε μεγάλη αγγαρεία. Όπως πάντως βλέπετε στη φωτογραφία από το dramagoal.gr στη γειτονική πόλη βρέθηκε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης ο οποίος  έχει καιρό να έρθει στις Σέρρες για να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα . Βέβαια η χθεσινή εικόνα του Πανσερραϊκού έδινε δικαίωμα για πολλούς βαριαναστεναγμούς. Στη φωτογραφία διακρίνεται δίπλα του ο γνωστός μάνατζερ, Κώστας Στάμτσιος, ο οποίος εκπροσωπεί τους Δημήτρη Ανάκογλου και Γιώργο Γεωργιάδη και θεωρείται δεδομένο πως έγινε συζητήση για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών καθώς όπως αναφέρει το dramagoal.gr νωρίτερα υπήρξε και γεύμα...εργασίας. Το τέλος της διαδικασίας των play-off αναμένεται να φέρει εξελίξεις όσον αφορά την μεταγραφή τους με την ΑΕΚ να δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει το πρώτο λόγο τουλάχιστον για τον Γεωργιάδη ενώ στη περίπτωση του Ανάκογλου εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία στο γήπεδο ήταν παρών τόσο ο Δημήτρης Φιλίππου όσο και ο Φώτης Φουντουκίδης.

4 σχόλια:

  1. το μυαλό των ποδοσφαιριστών στις διακοπές..του προέδρου για το πόσο θα πουλήσει τους 2..των 2 που θα πάρουν μεταγραφή..μήπως κατάλαβε κανείς τι έγινε χθες ή πείραξε κανέναν..!!!όλα είναι μια χάρα..έξαλου μην ξεχνάτε οτι είμαστε σε προγραμματισμό όπως πάντα δηλαδή κουτουρού και ότι να ναι για τα μάτια του κόσμου..και ότι βγει..!!Μόνο για την ξανθιά δεν μας είπες Κωνσταντίνε ποια είναι..!!:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπάρχουν άτομα όπως ο κ. Στάμτσιος τίποτε δεν μπορεί να πάει μπροστά στον αθλητισμό κι ειδικά στο σερραϊκό ποδόσφαιρο που μας ενδιαφέρει. Κατάφερε να μεταλλάξει δύο πολλά υποσχόμενους αθλητές από "σημαίες" σε "δηλωσίες", από αντικείμενα "λατρείας" σε αντικείμενενα προς "πώληση". Περαστικά μας κι ας ελπίσουμε να είναι περαστικός από την ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμασε για άλλη μια φορα ιδίοις όμμασι το εξαιρετικό φετινό του δημιούργημα.Το δε αποτέλεσμα τον άφησε σίγουρα άφωνο όπως κι εμάς άλλωστε.Απλά όλη η φετινή σεζόν ήταν για την ομάδα της καρδιάς μας, άλλη μια ξεφτίλα με σκηνοθέτη τον Πέτρο Θεοδωρίδη.Είχα και εξακολουθώ να έχω την πεποίθηση οτι τελικά θα πουλήσει την ομάδα, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια της και με έναν καλύτερο μεγαλομέτοχο,να ξανακοιτάξουμε το μάλλον με αισιοδοξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον την ψευδαίσθηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή