Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φαβορί ο Ουρίμπε!

Μπορεί όσον αφορά το θέμα του προπονητή να μην έχουν κυκλοφορήσει πολλά ονόματα στο προσκήνιο ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως θα προτιμηθεί Έλληνας φιλόδοξος τεχνικός, ωστόσο πλέον αυτός που δείχνει ως φαβορί είναι ο Γιόσου Ουρίμπε, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια ανατροπή. Το όνομα του 42χρονου Ισπανού τεχνικού είχε έρθει στο προσκήνιο από Ισπανικά δημοσιεύματα αλλά μόνο ως φήμες δεν αποδείχθηκαν. Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έχει ψάξει "εξονυχιστικά" την περίπτωση του, έχει έρθει σε επαφή μαζί του και ο προπονητής που έχει ως επίτευγμα στη καριέρα του την άνοδο στη Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Χετάφε την περίοδο 2003-04, θέλει να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα και να...ανοίξει πόρτα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί η ηλικία του επιτρέπει να έχει φιλοδοξίες.

11 σχόλια:

  1. Έαν ο Θεοδωρίδης μπορεί να φέρει αυτόν τον προπονητή στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη "ΝΙΚΗ" για τον Πανσεράϊκο!
    Είδα το Βιογραφικό του Προπονητή και είναι πολύ "πλούσιο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του Ούγκο Μπρός ήταν υπερβολικά "πλούσιο" αλλά δεν έκανε και πολλά πράγματα! Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής για την ομάδα... Ποίος αλλος θα μπορούσε να έρθει καλύτερος?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν έχει τοσο μεγαλο βιογραφικο τοτε γιατι δεν μπορει να βρει δουλεια στην Ισπανια..???χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι αξιολογος..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι ότι ΚΑΙ τον φετινό σχεδιασμό τον κάνει ο Πέτρος...άρα! Επίσης, ο καλός προπονητής δεν φαίνεται από το βιογραφικό αλλά από το αν τις μεταγραφές θα τις κάνει πάλι ο πρόεδρος, η αυλή κι οι κύριοι μανατζαραίοι. Δυστυχώς ο κόσμος εκτονώθηκε στο γήπεδο και σιώπησε γιατί καπελώθηκε από μερικά φασιστικά εκτρώματα που κάνουν παιχνίδι βγαίνοντας κατά Θεοδωρίδη στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί στο πρωτάθλημα της χώρας του να κάνει παπάδες όπως έκανε και ο Ούγκο Μπρός αλλά αν δεν δώ οτι μπορεί να τα καταφέρει με την ομάδα μας δεν ενθουσιάζομαι μόνο απο το βιογραφικό. Θα προτιμούσα κάποιον ο οποίος ξέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την συγκεκριμένη κατηγορία χωρίς να χρειάζεται παιχνίδια και ίσως χαμένους βαθμούς μέχρι να προσαρμοστεί. Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην γελιόμαστε,ο Θεοδωρίδης δεν πρόκειται να βάλει χρήματα για σωστές μεταγραφές και ομάδα αξιώσεων.Τώρα που όλη η αφρόκρεμα των παικτών είναι προς πώληση, ψωνίζει η Λάρισα και οι υπόλοιποι που σοβαρά θα επιδιώξουν την άνοδο του χρόνου.Ο Θεοδωρίδης θα φέρει δανεικούς,φτηνούς και άγνωστους ξένους απο ποδοσφαιρικά σκλαβοπάζαρα όπως Βραζιλιάνοι που αγωνίζονται στην Σρι Λάνκα,την Καμπότζη και την Παπούα.Λαβράκια δηλαδή!!!Τι να σου κάνει ο έρμος ο Ουρίμπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προπονητής ο Καδής με βοηθό τον Τζιντζίδη και τον Κηπουρό για φροντιστή για να χτυπηθεί η ανεργία. Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ανεργία ίσως και να μπορούσαμε να την χτυπήσουμε η τριάδα, αλλά τη βλακεία με τίποτα. Ως γνωστόν είναι ανίκητη. Κι η ιντερνετική ανωνυμία, σύγχρονη δοσιλογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sosta ta les. Allo h anergia allo h aergia kai allo o epaggelmatias opados.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ki allo na eisai entelos axristos, na tros tin periousia tou patera sou kai na afineis sto dromo dekades ergazomenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή