Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γιόσου Ουρίμπε: "Ναι, μίλησα και θέλω Πανσερραϊκό"


Ο Γιόσου Ουρίμπε είναι ένα από τα ελάχιστα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια αναφορικά με το ερώτημα, ποιος θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό στην FOOTBALL LEAGUE και το θεωρητικό και φιλολογικό ενδιαφέρον έχει γίνει έμπρακτο. Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός προβάλει τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραϊκού και προς επιβεβαίωση όλων των παραπάνω είναι οι δηλώσεις του ίδιου! Το «PesToAgoriMou» έψαξε και βρήκε τον 42χρονο προπονητή στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη πόλη Χιχόν όπου και διαμένει και μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε-επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι βρέθηκε στην Αθήνα.

Διαβάστε παρακάτω όλο τον διάλογο που είχε το «Pestoagorimou» με τον Ισπανό τεχνικό:

-Κύριε Ουρίμπε, καλησπέρα, τηλεφωνώ από Ελλάδα και συγκεκριμένα από τις Σέρρες.
Γ.Ο: Γεια σας, τι κάνετε; Πείτε μου.

-Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το ενδιαφέρον που μαθαίνουμε ότι υπάρχει από τον Πανσερραϊκό, ισχύει; Είναι αλήθεια όλα αυτά;
Γ. Ο: Ναι, όντως υπάρχει μια συζήτηση για να γίνω προπονητής του Πανσερραϊκού αλλά δε μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή γιατί δε ξέρω κάτι παραπάνω. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Είναι μια πρόκληση για την προπονητική μου καριέρα να βρεθώ στον Πανσερραϊκό.

-Ακούσαμε ότι πριν λίγες ημέρες βρεθήκατε στην Αθήνα; Ισχύει; Σε τι επίπεδο βρίσκονται οι επαφές σας;
Γ.Ο: Ναι, ήμουν στην Αθήνα, συζητήσαμε κάποια πράγματα αλλά δε μπορώ να σας πω αν ο Πανσερραϊκός θέλει τον Γιόσου Ουρίμπε για προπονητή ή αν του αρέσει. Αυτό μπορεί να το πει ο Πανσερραϊκός.

-Τι ξέρετε για τον Πανσερραϊκό. Έχετε ρωτήσει κάποιους Ισπανούς που βρίσκονται στη χώρα μας;
Γ.Ο: Είμαι καλός φίλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον προπονητή του Ολυμπιακού και έχω μάθει κάποια πράγματα. Ξέρω ότι δεν είχε μια τόσο καλή χρονιά στη Α΄ κατηγορία και υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία και αυτό το διάστημα προσπαθώ να μάθω πράγματα περισσότερα για την ομάδα, να μελετήσω την κατηγορία γιατί θέλω να έρθω να δουλέψω εκεί. Ξέρω πάντως ότι έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

-
Γιατί θέλετε να αφήσετε την Ισπανία όπου έχετε δημιουργήσει ένα καλό όνομα μπορώ να πω έστω στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν και να έρθετε στην Ελλάδα;
Γ.Ο: Σίγουρα θα μπορούσα να εργαστώ σε κάποια ομάδα στη Β΄ κατηγορία της Ισπανίας αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Να εργαστώ μακριά από εδώ και να δω τι μπορώ να πετύχω. Δε ξέρω αν ο Πανσερραϊκός θα είναι βήμα για μένα για να πάω σε μια μεγαλύτερη ελληνική ομάδα γιατί ακόμα δεν πήγα σε αυτόν. Ένα, ένα.

-Πότε πιστεύετε ότι θα ξέρουμε τι θα γίνει με τις επαφές σας με την ομάδα;
Γ.Ο: Πιστεύω ότι σε μερικές μέρες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει. Περιμένω τηλεφώνημα και ελπίζω να έρθω στις Σέρρες.

-Ευχαριστώ πολύ. Καληνύχτα.

Τα πλεονεκτήματα του είναι το βιογραφικό του που τηρουμένων των αναλογιών είναι ενθαρρυντικό, οι οικονομικές του απαιτήσεις, το γεγονός ότι βρίσκεται σε ηλικία που έχει φιλοδοξίες να πετύχει, η θέληση του να έρθει ενώ μοναδικό μειονέκτημα το άγνωστο της FOOTBALL LEAGUE που αν μη τι άλλο είναι ένα «άλλο» πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου