Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ουρίμπε: "Μου είπαν να περιμένω και ελπίζω για Σούπερ Λίγκ"

Αν θα προσπαθούσε να περιγράψει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός, θα μπορούσε να πει ότι είναι στην αίθουσα αναμονής ενός γραφείου με δύο πόρτες. Η μια μπορεί να τον οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκ και η άλλη στη Β΄ Εθνική. Το ποια θα ανοίξει θα φανεί. Σε ανάλογη κατάσταση είναι και ο Γιόσου Ουρίμπε ο οποίος μην έχοντας πολλές επιλογές είναι και αυτός στο περίμενε. Ο Ισπανός τεχνικός από την πατρίδα του εκεί όπου...προσπαθεί να δημιουργήσει στο μυαλό του τον νέο Πανσερραϊκό μίλησε αποκλειστικά στο PESTOAGORIMOU για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις συζητήσεις του και την ελπίδα να κοουτσάρει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκ:  "Δε θα μπορούσα να μη γνωρίζω τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει συζητηθεί αρκετά στην Ισπανία και φυσικά με αφορά. Ελπίζω να βρεθεί λύση έγκαιρα για το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό των ομάδων. Είναι πρόβλημα για όλους γιατί και εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Ο πρόεδρος μου είπε να περιμένω και ξέρω πως υπάρχει πιθανότητα ο Πανσερραϊκός να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκ. Μακάρι, θα ήταν ότι καλύτερο για όλους αυτό. Ο Πανσερραϊκός αξίζει να βρίσκετε στη Σούπερ Λίγκ. Ξέρω ότι είναι έξω από το σκάνδαλο, είναι καθαρός και αυτό δείχνει το πόσο σοβαρή ομάδα είναι".
Ο 42χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην προεργασία που κάνει στην Ισπανία για την προετοιμασία: "Έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και του τεχνικού τιμ για να προετοιμάσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μόλις πάρουμε το ΟΚ. Όσον αφορά τους παίκτες όπως έχω πει έχω κάποιους υπόψιν, έκανα κάποιες επαφές αλλά αφού δε ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε δε μπορούμε να πούμε κάτι. Άλλους παίκτες θέλει η Σούπερ Λίγκ και άλλα συμβόλαια μπορείς να δώσεις και άλλα στη Β΄ Εθνική. Είναι λογικό. Πάντως η κατάσταση που επικρατεί εκεί δε με φοβίζει. Ξέρω σε τι ομάδα ήρθα".
Όσο για το πότε θα έρθει στις Σέρρες: "Δεν έχω κλείσει ακόμα εισιτήριο αλλά θα έρθω μεταξύ 10-13 Ιουλίου αν δεν αλλάξει κάτι. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους υπομονή και μακάρι και για αυτούς η ομάδα να παίξει στη Σούπερ Λίγκ".

2 σχόλια:

  1. αμ δε, που ξερεις σε τι ομαδα ηρθες!!
    Αν ηξερες, δεν θα πατουσες το ποδι σου εδω ουτε σαν τουριστας!!!
    Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα, επρεπε να πας στην Καβαλα στον Ηρακλη, στον Αστερα Τριπολης, στον Ολυμπιακο Βολου,στην Ηλιουπολη, στον Λεβαδειακο,να εχεις σωστους και ωραιους Προεδρους οχι οπως εδω .Αχχχ Γιοσου αν ηξερες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή