Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τούσκας και του χρόνου στην Ηράκλεια!

"Παπούτσι από τον τόπο...του" για την τεχνική ηγεσία της ομάδας επέλεξε, όπως άλλωστε και αναμενόταν, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή του Βαγγέλη Τούσκα στον πάγκο της ομάδας. Ο νεαρός προπονητής άρπαξε την ευκαιρία πέρυσι μετά τη φυγή του Γιώργου Μαραντά, βοήθησε την ομάδα να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία ολοκληρώνοντας αήττητος τις υποχρεώσεις του και "εξαργύρωσε" την επιτυχία με την εμπιστοσύνη της διοίκησης να ξεκινήσει αυτός τη νέα προσπάθεια μόλις στα 32 του χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα μέσα και από μία σειρά αποφάσεων ανακοινώθηκαν τα εξής:
α) Τα μέλη του Τ.Α.Π. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας είναι οι Τούσκας Γεώργιος, Σιάρκος Γεώργιος, Παναγιώτου Ιωάννης, Μπαμπούρης Ιωάννης, Μαρίγκος Χρήστος
β) οι αρχαιρεσίες του Τ.Α.Π. που πραγματοποιήθηκαν θα ανακοινωθούν στις 30/6 καταληκτική ημερομηνία που απαιτεί η ΕΠΑΕ.
γ) Προπονητής της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2011-2012 θα παραμείνει ο Τούσκας Ευάγγελος».
Στο μεταξύ, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση, θα υπάρξει σήμερα (30/6) νέα ανακοίνωση από τον ΤΑΠ  σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις  και εκλογής του νέου Δ.Σ.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν να πραγματοποιούν επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, βάζοντας «μπρος» στον προγραμματισμό ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου