Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Στον Εθνικό Γαζώρου ναι..." ο κόσμος αλλά "Όχι..." οι παλαίμαχοι

Ναι
  49 (37%)

Ναι, γιατί όχι;
  41 (31%)

Όχι
  24 (18%)

Σε καμία περίπτωση
  18 (13%)

Οι αναγνώστες του «pestoagorimou» κατά πλειοψηφία και με ποσοστό που φτάνει το 68% ήταν θετικοί σε πιθανή «συγκατοίκηση» Πανσερραϊκού και Εθνικού Γαζώρου στο Δημοτικό γήπεδο. Το υπόλοιπο 31% είναι αρνητικό σε μια τέτοια περίπτωση.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του «pestoagorimou» ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Σερραίων, Πέτρο Αγγελίδη, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την αντίθεση του στο να χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες την ίδια έδρα γιατί κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα στην ιστορία της ομάδας. Όπως και να έχει η διαβούλευση που έχει προγραμματίσει ο Αθλητικός οργανισμός του Δήμου θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

9 σχόλια:

  1. ΞΗΦΤΙΛΑ αυτο το γηπεδο ειναι του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. Ο γαζωρος να παιξει σε γηπεδο του δημου του δεν εχει καμια δουλεια εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλαίμαχοι για ένα μετάλλιο από τον Πέτρο κι ένα διαρκείας στα επίσημα θυμήθηκαν την ιστορία και το γήπεδο; Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο Σερραίων κι είναι θέμα των πολιτών. Ούτε ομάδων, ούτε φιλάθλων. Πολλώ δε μάλλω των βετεράνων που το θυμήθηκαν μόλις τους το θύμησε η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που δε γουστάρει Γάζωρο ελέω Μέγκλα! Ή μήπως δεν είναι έτσι; Πού ήσασταν αξιότιμα "λιοντάρια" της Ιστορίας μας όταν οι γενίτσαροι κρεμούσαν τα πανό τους στην "κλειστή" θύρα 5; Πού ήσασταν όταν πετούσαν τους κατόχους διαρκείας από την θύρα 1; Όταν μπούκερναν γενίτσαροι στα επίσημα δίπλα σας; Όταν πολιτευτές και θεσμικοί παράγοντες του νομού κάθονταν μπροστά σας με τα κασκολάκια των ομάδων της καρδιάς τους; Σας τιμήσαμε όλους ανεξαιρέτως, σας τιμάμε και θα σας τιμάμε α πριόρι για ότι έχετε κάνει για το σύλλογο, αλλά ως εκεί...δεν σας πέφτει λόγος όπως κι εμάς για το γηπεδικό. Μην αφήνετε να σας χειραγωγεί ένα διαρκείας στα επίσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to gipedo tou panserraikou einai to konstantinos karamanlis asxetoi. to allo einai to dimotiko gipedo. protimate to dimotiko apo to konstantinos karamanlis? eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΑΖΩΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E, kai ligo PAOK, ligo OSFP, ligo AEK, ligo ARIS, ligo IRA, ligo PAO kai ligo OFI, Drama kai Kabala. Tipota idiaitero diladi...arkei na bgei to xrima
    tora to thimithikate to gipedo? an den to zitouse o meglas tha sas eniaze?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκαναν οτι ακριβως εκανε και ο κυριος Μεγκλας ο οποιος ηταν και μελος της διοικησης ή κανω λαθος; Τον κυριο Μεγκλα τον τιμω και θα τον τιμω α πριορι για την προσφορα του στο συλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσιπα δεν εχεις πανω σου; Βαζεις στο στομα σου τους παλαιμαχους την ζωντανη ιστορια μας;Ντροπη σου, φτανει πια τοση ασυδοσια, ντροπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή