Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Ψιθύρους άκουσα για Γεωργιάδη και ΠΑΟΚ"

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης άνοιξε θέμα σήμερα (Πέμπτη 30/6) στην Αθήνα, όπου βρέθηκε, μιλώντας σε κύκλο ανθρώπων του ποδοσφαίρου σχετικά με επικείμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανσερραϊκού στη σχετική συζήτηση είπε μεταξύ άλλων ότι... "γνωρίζω ότι και ο ΠΑΟΚ θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Γεωργιάδη, εκτός από την ΑΕΚ".  Η τοποθέτηση του Θεοδωρίδη αμέσως έκανε... κύκλο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, και δεν άργησε να φτάσει στα ΜΜΕ. Ερωτώμενος το βράδυ της Πέμπτης (30/6) από το olaPAOK.gr επί του θέματος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός απάντησε: "Αυτό που γνωρίζω περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Γεωργιάδη, το γνωρίζω από τρίτο πρόσωπο. Δεν μου του έχει μεταφέρει κάποιος από τον ΠΑΟΚ, αφού εδώ και καιρό δεν έχω επαφή με τον Ζαγοράκη ή κάποιον άλλον. Δεν αποκλείω, όμως, να ισχύει το ενδιαφέρον, ειδικά αν μπει και πάλι στα πράγματα ο Ζήσης Βρύζας, αφού επί των ημερών του στην Εθνική έγινε διεθνής ο παίκτης".
Και πρόσθεσε: "Εμείς, ως διοίκηση του Πανσερραϊκού, αυτό που ξέρουμε είναι ότι είχαμε προ ημερών πρόταση από την ΑΕΚ, όμως, το θέμα για κάποιους λόγους έχει παγώσει αυτή τη στιγμή. Επίσης, για τον παίκτη έχει προκύψει ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, χωρίς, όμως, από εκεί να έχουμε κάποια επίσημη πρόταση. Όσο για τον ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω ότι αυτό που... ψιθυρίζεται μου το μετέφερε τρίτο πρόσωπο. Αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον ή όχι, θα το δούμε στη συνέχεια".

πηγή: olapaok.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου