Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΕΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ-"Δε νομίζω να ξεσκιζότανε ο Εργοτέλης με Πανσερραϊκό αν δεν..."

Ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει με κάποιον Γιώργο (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Προφανώς η συνομιλία έγινε την ημέρα που βγήκαν οι πρώτες αποφάσεις όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις. Ο Ψωμιάδης ρωτά αν πήρε άδεια ο Πανσερραϊκός γιατί...λέει χρωστάει σε πολλούς και δεν καίγεται να πάρει άδεια για αυτό και δε χτύπησε το τελευταίο ματς. Από την άλλη όμως ίσως να δίνεται εξήγηση για τη "δίψα" του...αδιάφορου Εργοτέλη να κερδίσει αυτό το παιχνίδι...λόγω Λάρισας.

Μάκης Ψωμιάδης: Τι έγινε με αυτά τα α…;
Γιώργος: Βγήκε απόφαση.
Μ: Βγήκε απόφαση και για τον Πανσερραϊκό, λέει ε;
Γ: Τι πράγμα;
Μ: Κι αυτόν τον απέρριψαν.
Γ: Τι μας νοιάζει ο Πανσερραϊκός εμάς; Πού εμπλεκόμαστε εμείς;
Μ: Όχι λέω και ο Πανσερραϊκός, γι΄ αυτό αυτός δε χτύπησε το τελευταίο ματς, δεν έχει φτιάξει τα χαρτιά, χρωστάει, λέει, σε πολλούς.
Γ: Μάκη, οι δυο μας μιλάμε, άκου. Στο τελευταίο ματς η Λάρισα έδωσε πραγματικά πολλά χρήματα στον Εργοτέλη.
Μ: Έδωσε ε;
Γ: Ναι, ναι, πολλά… ο Κώστας.
Μ: Ναι, ναι κατάλαβα.
Γ: Ο δικός σου ρε!
Μ: Ναι, ναι, κατάλαβα, κατάλαβα.
Γ: Όταν λέμε πολλά, εννοούμε πολλά. Σιγά τώρα ο Εργοτέλης να μη σκιζότανε να κάνει… θα σου πω λεπτομέρειες.
Μ: Εντάξει.
Γ: Πάρε με ό,τι χρειαστείς.
Μ: Εντάξει, φιλιά.

13 σχόλια:

  1. αφιερωμεμο στα παιδια της θυρας 5 που ζητουσαν και πηραν τις φανελλες του εργοτελη και φωναζανε ειρωνευωντας την ομαδα που <>,εργοτελη βαλε αυτογκολ.Υ.Γ Κηπουρε το βιντεο που τραβηξες αδιαψευτος μαρτυρας αλλα μην το σβησετε ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai ante pes oi paixtes tou Ergoteli ta edosan ola, oi dikoi mas ti kanan re 1.08? Koimontousan? Ama oi Ergotelides ta dosan ola, oi dikoi mas eprepe na ta dosoun dio fores ola. Ase mas re file se ola ftaine oi sindesmites, i thira 5, o kipouros kai o xasapis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. As kanei kai ena lathso o Kipouros. Ola swsta tha ta kanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο σου λεει ρε φιλε 4.26 ;ερχονται πληρωμενοι μπραβοι πλακωνουν στο ξυλο και βιαζουν την μητερα μας μπροστα μας και μεις τους ζηταμε να μας αφησουν ενθυμιο τα ροπαλα κ τα προφυλακτικα τους γιατι ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι και καλοι στην φιλοξενια; και απο πανω φταιει η μητερα μας που δεν αντισταθηκε; Ανοιξτε λιγο τα ματια σας και τα μυαλα σας και δειτε ποσο δεσμιους και καθοδηγουμενους σας εχουν αυτοι που θεωρειτε αρχηγους σας,για να αποκτουν δυναμη και να πετυχαινουν τους σκοπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti arrostimenoi parallilismoi einai aftoi re 8.12? e re den pame kala. kane kana mpanio re tsakale gia na iremisei ligo to mialo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα να σοκαρω ηθελα 1.43 τιποτε αλλο.φανταζομαι οτι ,ειδικα αν εχεις κανει και μπανιο που λες, καταλαβαινεις τι λεω.οκ ντερβιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να ζητήσω του ΠΑΟΚ φανέλες, αλλά τις είχαν προλάβει οι παίκτες μας ρε φίλε! Αυτό κατάλαβες εκείνη την ημέρα; Να σβήσω βίντεο; Γιατί; Τέτοιες κινήσεις τις μνημονεύει όλος ο πλανήτης, εκτός από μερικά φερέφωνα στα Σέρρας! Αν δεν αντέχεις μερικά πράγματα δεν σε φταίμε εμείς. Κάνε κάτι άλλο καλύτερο και μην μας τα ζαλίζεις! Πες μας και για το ματς στην Κομοτηνή και την παραμονή με το αυτογκόλ όμως οκ; Άντε χρόνια πολλά και καλή απελευθέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερετε κατι Κυριε με τα "ζαλισμενα" για το ματς στην Κομοτηνη με το αυτογκολ; Γιατι δεν το λετε να το μαθουμε και μεις .Με στοιχεια ομως να σας παραδεκτω πρωτος,οχι ακουσα, λεγανε, κυκλοφορει,και δεν συμαζευεται.
    Υ.Σ."Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας μιλα μη φοβασαι" σας θυμιζει τιποτα κυριε Αρτεμη;
    Υ.Σ.Ευχαριστουμε για τις ευχες και επιφυλασσομαι να τις ανταποδωσω οταν θα γιορταζει και η δικη σας πολη την απελευθερωση της. Σ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο ρε κηπουρε με αυτα που ειπες καταλαβαμε ποσο παοκαρα εισαι.λογικο αλλωστε αφου δεν ζεις στις σερρες.στον πλανητη των γενιτσαρων που ζεις ειναι αξια μνημονιου.εδω στα σερρας ξερεις πως τους λενε αυτους που υποστηριζουν αυτα?ΣΑΨΑΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα ρε κηπουρε χαλαρωσε λιγο που θα την λες σε ολους και θα νομιζεις οτι κανεις που νομιζεις οτι με αυτα που λες κανεις κατι εσυ ξεφτιλιζεσαι λεγωντας για τις φανελες του παοκ που το πεζεις και πανσερραικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα, χα, χα...απίστευτοι. Ειλικρινά απίστευτοι. Με αποκαλύψατε. Σταματάω να γράφω. Απίστευτοι. Με μία ΙΡ τόσα μηνύματα! Κρίμα γιατί με τόσα μηνύματα νομίζει κανείς ότι έχει φιλάθλους η ομάδα. Αλλά όλοι άτονοι ρε γαμώτο; Χα, χα, χα! Και πανέξυπνοι. Αμέσως πιάνουν τα νοήματα των μηνυμάτων! Τέλος πάντων. Πολύ ασχολήθηκα. Πέτρο γερά η Α' είναι κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δύο φιλικές συμβουλές προς ανωνύμους:
    1)Να αλλάζεις τουλάχιστον τρόπο γραφής όταν θα είναι να γράψεις τα ίδια πράγματα ως δήθεν διαφορετικά άτομα.
    2)Κούνα το κεφάλι σου. Κάνει γκλιν γκλον; Ε ρε με το τρολ των σχολίων των μπλογκς που μας προέκυψε καλοκαιριάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως φτάσατε από το Εργοτέλης-Πανσερραϊκός να γίνει πάλι θέμα για άλλο λόγο, μόνο εσείς ξέρετε. Το είπα, ως ένα σημείο μπορώ να το αντέξω αλλά μετά γίνεται κουράστικο. Υπάρχουν και φόρουμ αν θέλετε να ανταλάξετε "απόψεις" σε τέτοιο ύφος. Δε δημοσίευσα 3 σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή