Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τα νέα της Football League2

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Με δελτίο τύπου ο απερχόμενος πρόεδρος του ΤΑΠ, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Αλέξανδρος Σαμαράς,  σημείωσε πως αισθάνεται δικαιωμένος μετά τις εξελίξεις για τον καθαρό αγώνα που έδωσε και την παραμονή που πέτυχε η ομάδα του:  "Επιτέλους ο αγώνας για την επικράτηση του αυτονόητου φαίνεται να δικαιώνεται. Μιλάμε για τον διαρκή αγώνα που δίνουν με επιμονή πολλά ακέραια σωματεία μεταξύ αυτών και η ομάδα μας , για την εδραίωση της νοοτροπίας που θέλει το ποδόσφαιρο να διεξάγεται εντός των αγωνιστικών χώρων, αμόλυντο και πλήρως εναρμονισμένο με τους καθαρούς όρους και κανόνες του "ευ αγωνίζεσθαι". Ήρθε ο καιρός το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσει μέσα από μια επώδυνη, επίπονη, όμως ταυτόχρονα θεραπευτική διαδικασία και να βρει συμμάχους όλα τα υγιή σωματεία με στόχο και όραμα ένα καθαρό ανόθευτο άθλημα χωρίς βία, που πλέον θα ψυχαγωγεί και θα προσελκύει αντί να πληγώνει και να απομακρύνει".

OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του Ανδρέα Παντζιαρά. Ο νεαρός τεχνικός δεν έχει έρθει σε επαφή ακόμη με τον πρόεδρο, Γιώργο Σαμουηλίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το αν πορευτούν μαζί και την νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών είχε πάρει αναβολή, εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος του κ.Σαμουηλίδη, έχοντας ως συνέπεια η ημερομηνία του «ραντεβού» να παραμένει μέχρι στιγμής «άγνωστη» και το θέμα του προπονητή να βρίσκεται στον… αέρα!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Τις Σέρρες θα στηρίξει η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου καθώς αποφασίστηκε πως η προετοιμασία θα λάβει χώρα στο Λαϊλιά. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας θα γίνει στις 13 Ιουλίου όπου θα χωριστούν σε  δύο γκρουπ για να περάσουν τις επόμενες ημέρες από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά. Η πρώτη φάση της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου στο Γάζωρο  με προπονήσεις που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Η δεύτερη φάση της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αετόπετρα  που βρίσκεται στον Λαϊλά Σερρών . Στο διάστημα αυτό  θα δοθούν και φιλικοί αγώνες. Ο χώρος αυτός προτιμήθηκε από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και τα 3-5 Πηγάδια που προτάθηκαν, όχι μόνο για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του, αλλά γιατί ο Σύλλογός  θέλει σε κάθε φάση της δραστηριότητάς του να κάνει πράξη το ρητό του «ενισχύουμε και στηρίζουμε  τον ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου