Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Mπέος: "Θα το χτυπήσει το παιχνίδι"-Νέος διάλογος πριν το Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Μπέος – Μπάκος: «Να μείνει μεταξύ μας»
Νέος διάλογος ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο με τον Αχιλλέα Μπέο, πριν τον αγώνα της 27ης Φεωρουαρίου ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα.Ο πρώτος του λέει ότι η ομάδα του τα έκανε... σκατά και κινδυνεύει με υποβιβασμό ζητώντας βοήθεια!Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Μπέος μιλώντας προφανώς για τον Πέτρο Θεοδωρίδη λέει ότι δεν είναι κανένας καραγκιόζης και θα χτυπήσει το παιχνίδι παρότι δεν έχει ελπίδα. Πάντως ο ιδιοκτήτης του Βόλου προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του πως θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει για να πάρει ο Αστέρας το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, που τελικά έληξε 1-0 υπέρ των Αρκάδων!
20-21.02.2011
ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Δημήτρη Μπάκο (Β΄) στον Αχιλλέα Μπέο (Α')

Β': Τι γίνεται ρε συ; Τι κάνουμε; Τα κάναμε σκατά, γ...!
Α': Δύσκολα Δημήτρη, δύσκολα. Εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδερφέ, για να μην εκτεθώ.
Β':Ξέχασέ το, μίλαγα με τον Γιόλη τώρα, μην τρελαθούμε, τώρα, ξέχασέ το. Τι γίνεται με αυτόν εκεί πάνω τώρα; Νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;
Α': Αυτός είπε κάπου, κάπου πολύ σοβαρά, δεν είναι κανένας καραγκιόζης αυτός, ότι το παιχνίδι θα το χτυπήσει. Σήμερα μου το είπαν αυτό, δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα.
Β': Σίγουρα, ναι. Εσύ τι πιστεύεις; Ότι αυτός έχει τώρα ελπίδες κάπου;
Α': Καμία ελπίδα δεν έχει.
Β': Ε. τότε;
Α': Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλω να πάει αύριο ο Γιώργος να δω τι θα μου πει ο Βαγγέλης και εγώ αύριο θα του έχω τον άνθρωπο να τον περιμένει να τον πάει πακέτο εκεί.
Β': Είναι αυτός... δεν πιστεύω να μας κάνει καμία π... εκεί πέρα;
Α': Είναι σαν να μιλάτε μαζί μου, εντάξει; Μην μπερδευτείς καθόλου εσύ, θα πάει επάνω να το δουλέψει και ό,τι θα σου πει. Το ναι είναι ναι και το όχι είναι όχι. Μην ασχοληθείτε καθόλου, άστον να πάει 2-3 ημέρες να το δουλέψει και ό,τι σας πει.
Β': Α., θα πάει ο δικός σας δηλαδή εκεί πέρα.
Α' : Για να μην έχεις καμία αμφιβολία
Β' : Εντάξει, γιατί να μη μας μπλέξει πουθενά σε καμία ιστορία.
Α' : Όχι, όχι. Αστο, να μην έχεις πρόβλημα.
Β': Για κοίτα το, μην μπλέξουμε, μήπως μπορούσαμε να σώζαμε την παρτίδα, μην μπλέξουμε σε περιπέτεια.
Α': Ασε να δούμε τι θα γίνει αύριο και θα τα πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου