Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Aνεβαίνουν στο βουνό με Ζαχιρί, Ντα Κόστα και χωρίς Σιδηρόπουλο, Σαββίδη

Στα Άνω Ποροϊα θα βρίσκετε από σήμερα ο Πανσερραϊκός εκεί όπου για 10 ημέρες θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έχοντας το μυαλό στις αποφάσεις σχετικά με την παραμονή του ή όχι στη Σούπερ Λίγκ. Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δε βρίσκεται ο 21χρονος χαφ και μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Νέων, Σάββας Σιδηρόπουλος, αλλά και ο 21χρονος δεξιός μπακ, Νίκος Σαββίδης που είχε απoκτηθεί από τον Εθνικό Κατερίνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους καθώς φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Παράλληλα εκτός θα μείνουν οι Καψάλης και Σερέκας που επιστρέφουν στην ομάδα Νέων αλλά και ο Βλαχόπουλος μετά από δική του επιλογή, καθώς ο Γιόσου Ουρίμπε είχε δει θετικά στοιχεία πάνω του και ήθελε να τον πάρει στην προετοιμασία όμως η πλευρά του παίκτη ζήτησε επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που στη παρούσα φάση αβεβαιότητας δε μπορούσε να εγγυηθεί ο Πανσερραϊκός.
Όσον αφορά τους υπό δοκιμήν, στα Άνω Ποροϊα θα βρεθούν ο Πορτογάλος, Φελίπε Ντα Κόστα, που σήμερα βρέθηκε στο διαβαλκανικό κέντρπ, πέρασε από εξετάσεις και στη συνέχεια από εργομετρικά τέστ και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα παρθεί απόφαση, αλλά και ο Τζαμέλ Ζαχιρί(φωτό). Ο 25χρονος Γάλλος που αγωνιζόταν στην US Orleans, ομάδα 3ης κατηγορίας της Γαλλίας, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία και θα προσπαθήσει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό. Όσον αφορά τους έτερους προς δοκιμή και κυρίως τους Ιορδανίδη και Μορεϊρα, αν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League πιθανότατα θα αποκτηθούν. Επίσης όπως σας ενημέρωσε το pestoagorimou στην αποστολή θα ενταχθεί και ο Σεμίρ Κέρλα που πέρασε εργομετρικά τεστ στη Θεσσαλονίκη.
Αυτοί που θα βρεθούν στο βουνό είναι οι: Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Κολίτσι, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Παντελιάδης, Κόντος, Τσαούσης, Σαλαμαστράκης, Μουσικάκης, Κ. Τριανταφύλλου, Παϊζάνος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος, Σοάρες, Ντα Κόστα, Ζαχιρί, Κυριακίδης, Γκούρτσας, Στεφανίδης, Βρούτσινα, Κέρλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου