Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ουρίμπε: " Ήμασταν κουρασμένοι"- Τούσκας: "Είχαν κίνητρο οι παίκτες"


Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης Πανσερραϊκού-Ηράκλειας οι προπονητές των δύο ομάδων που έζησαν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα μίλησαν στο pestoagorimou για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν και για το μέλλον των μεταγραφικών τους κινήσεων. Ο Ισπανός τεχνικός, Γιόσου Ουρίμπε, δικαιολόγησε την κακή εμφάνιση των παικτών του ενώ συνεχίζει να διατηρεί την αγωνία του για Σούπερ Λίγκ ή Φούτμπολ Λίγκ. Είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν ένα παιχνίδι για να χαλαρώσουμε λίγο από τις προπονήσεις. Το αποτέλεσμα δεν έχει και τόση σημασία. Ήθελα περισσότερο να δω κάποιους παίκτες σε συνθήκες αγώνα. Το παιχνίδι βέβαια δεν είναι καλό για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ αργός και ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι παίκτες που έπαιξαν έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι και είναι δύσκολο για τους παίκτες να κάνουν ένα καλό αγώνα. Αυτή την εβδομάδα ελπίζουμε να μάθουμε που θα αγωνιζόμαστε. Αν είμαστε στη Σούπερ Λίγκ θα γίνουν πολλές αλλαγές. Αν η ομάδα παίξει στην Φούτμπολ Λίγκ θέλουμε 5-6 μεταγραφές έμπειρων και καλών παικτών. Θέλουμε κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, μέσους, επιθετικό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Όσο για τον Ντα Κόστα, είναι καλός, έχει ποιότητα, το είπαμε αλλά η ομάδα χρειάζεται στο κέντρο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά".
Από την άλλη ο προπονητής της Ηράκλειας, Βαγγέλης Τούσκας, που ανέλαβε για πρώτη φορά εξ αρχής την ομάδα, είπε τα καλύτερα για τους παίκτες του ενώ προανήγγειλε και άλλες μεταγραφές: "Τα πήγαμε νομίζω πάρα πολύ καλά σήμερα απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Τα παιδιά σιγά-σιγά αρχίζουν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους γιατί έχουν δυνατότητες απλά πρέπει να το πιστέψουν. Σε αυτό τον αγώνα ήταν καλύτεροι, σε σχέση και με τον προηγούμενο και πρέπει να δείξουμε περισσότερα γιατί μας περιμένει δύσκολο έργο. Αυτή τι στιγμή δεν είμαστε ούτε στο 50% απλά κόντρα στον Πανσερραϊκό οι παίκτες μιας ομάδας όπως η Ηράκλεια έχουν κίνητρο να δείξουν κάποια πράγματα παραπάνω. Είμαι ικανοποιημένος ως προς ένα βαθμό από τις μεταγραφές. Κάνουμε μια νέα αρχή με δικά μας παιδιά. Νομίζω πως με δύο ακόμα έμπειρους παίκτες θα ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές".

2 σχόλια:

  1. Πανσερραικός μαύρα χάλια. Ανύπαρκτος στην ανάπτυξη. Παίζαμε μπαμ μπουμ. Κρίμα γιατί πήραμε και Ισπανό προπονητή και περιμέναμε να δούμε λίγο μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eleos re file, perimeneis na deis apotelesmata apo enan proponiti pou einai oute enan mina stin omada? Xerei tous paiktes? Oi paiktes mporoun na iothetisoun kainourio sistima mesa se 2 vdomades? Eleos pia me olous tous ashetous apo podosfairo pou kanoun kai sholia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή