Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Για κάποιους είμαστε ήδη Σούπερ Λίγκ...

Κατά πολλούς η transfermarkt είναι μια από τις πιο αξιόπιστες σελίδες χρηματιστηριακής αξίας του ποδοσφαίρου όλων των χωρών. Η Transfermarkt είναι μια ποδοσφαιρική κοινότητα. Μια εκτενής τράπεζα δεδομένων ποδοσφαίρου με σύνοψη της αγοραστικής αξίας των παικτών, καθώς επίσης οι φημολογίες περί πιθανών μετεγγραφών, παράλληλα με ειδήσεις, στατιστικές και στοιχεία συμβούλων, περιλαμβάνονται στις βασικές προσφερόμενες υπηρεσίες. Αυτή λοιπόν η ιστοσελίδα όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχει "υποβιβάσει" τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και έχει στις θέσεις του στον πίνακα της Σούπερ Λίγκ τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα...Ίσως κοιτάνε μπροστά! 

2 σχόλια:

  1. 1,41 εκατ. ευρώ στο ταμείο του Πανσερραικού από την NOVA
    Κυρίαρχο γίνεται πλέον το συνδρομητικό της Κάντζας, αφού κλειδώνει όλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα (και του ίντερνετ) και για τις 16 ομάδες της Super League (μαζί με Ξάνθη και Ολυμπιακό) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Nova ήρθε σε συμφωνία με....
    την Λίγκα και σήμερα αναμένεται να υπογραφεί σύμβαση κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στη σχετική σύμβαση θα περιλαμβάνονται και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος, δηλαδή και την Ξάνθη (ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει), ενώ το συνδρομητικό θα κρατήσει τα δικαιώματά τους για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία έως και τη σεζόν 2014-2015.

    Τα ετήσια έσοδα κάθε ΠΑΕ (δίχως τις αυξήσεις που θα προέλθουν από τα παραπάνω δεδομένα) είναι τα εξής:
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4,6 εκατ. ευρώ
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 3,89 εκατ. ευρώ
    ΑΕΚ: 3,026 εκατ. ευρώ
    ΠΑΟΚ: 2,8 εκατ. ευρώ
    ΑΡΗΣ: 2,22 εκατ. ευρώ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1,41 εκατ. ευρώ
    SKODA ΞΑΝΘΗ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΚΕΡΚΥΡΑ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΚΑΒΑΛΑ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΛΑΡΙΣΑ: 1,41 εκατ. ευρώ
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 1,41 εκατ. ευρώ

    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1,12 εκατ. ευρώ
    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1,12 εκατ. ευρώ
    ΟΦΗ: 1,12 εκατ. ευρώ
    Δηλαδή θα υπάρξει επέκταση της προηγούμενης συμφωνίας και οι 16 ομάδες θα μοιράζονται περίπου 45 εκ. ευρώ κάθε σεζόν. Τα παραπάνω δεν αφορούν ραδιοφωνικά δικαιώματα, κάτι που θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις επόμενες μέρες, ενώ σε ότι αφορά τα στιγμιότυπα των αγώνων τα ενδιαφερόμενα κανάλια θα πρέπει να συζητήσουν με την Nova.
    Μένει λοιπόν να πέσουν οι υπογραφές από όλες οι ομάδες, και έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα υπάρξει η μείωση του 25% στις αποδοχές της Λίγκας (όπως είχε αναφερθεί στην επιστολή του ομίλου Forthnet), ενώ παραμένει ερωτηματικό τι θα γίνει με την αρχαιότερη τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, την «Αθλητική Κυριακή». Η ΝΕΤ δεν έδειξε διατεθειμένη να αναλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ και η conn-x δεν έδειξε ουσιαστικά διάθεση να «χτυπήσει» την προσφορά του συνδρομητικού.
    Το σίγουρο λοιπόν είναι ένα: ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα θα προβάλλεται μόνο από την Nova για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. www.gazzetta.gr
    http://serraia.blogspot.com/2011/08/141-nova.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. transfermarkt η καλύτερη σελίδα για μεταγραφές, φήμες και νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή