Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Κούγιας: "Θα ήταν άδικο να μείνουν Λάρισα και Πανσερραϊκός"


Ο Αλέξης Κούγιας έμεινε ικανοποιημένος από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να τιμωρήσει με αφαίρεση βαθμών τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.  «Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι στη φυλακή. Δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιες ποινές τα μπραβάκια, που έγιναν αρχιμπράβοι και μετά ιδιοκτήτες ομάδων και ανήγαγαν το έγκλημα σε επιστήμη, μιλώντας μάλιστα για προστασία», είπε μεταξύ άλλων στον Sentra 103,3.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
Για την τιμωρία των δύο ομάδων:
«Αν δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, θα πούμε ότι η απόφαση ήταν πετυχημένη, αν δεν το δούμε, θα πούμε ότι ήταν ατυχής. Και ο Βόλος και η Καβάλα ανέβηκαν εκεί που βρίσκονται καταπατώντας κάθε αίσθημα δικαίου. Αυτό που θα με στονοχωρούσε θα ήταν να ανέβουν ομάδες που δεν θα έπρεπε να ανέβουν σε μία περίεργη ερμηνεία νόμου. Θα ήταν άδικο να μείνουν η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Σίγουρα υπήρχαν στημένα παιχνίδια για να ανέβουν από τη Β' στην Α' Εθνική».

ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή τώρα που μπήκαν οι εχθροί σου φυλακή καθάρισε το ποδόσφαιρο; Α ρε Βατίδου που χρειάζεται...

1 σχόλιο:

  1. eisai tragikos oxi itan swsto pou emeine o volos kai h kavala mipos na zitisoume kai signomi pou tous talaiporisame kiolas ande geia re

    ΑπάντησηΔιαγραφή