Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"Βράζουν" στον Πανσερραϊκό-"Αδικία" η πρώτη κουβέντα


Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κρατήσει στην κατηγορία τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα εξόργισε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού που ήλπιζαν ότι οι δύο ομάδες θα υποβιβαστούν και θα πάρουν αυτοί μαζί με τη Λάρισα τις θέσεις τους στη Λίγκα! Η απογοήτευση κυριαρχεί στο "στρατόπεδο" της ομάδας καθώς πίστευαν ότι είχαν πολλές πιθανότητες αλλά δεν υπολόγιζαν σε τέτοια ανατροπή. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δε μιλιέται και είναι πιο απογοητευμένος από ποτέ ενώ απογόητευση επικρατεί στις τάξεις τεχνικού τιμ και παικτών. Λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στα Ποροϊα οι "ερυθρόλευκοι" ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, έσκυψαν τα κεφαλιά και η λέξη αδικία ήταν η πρώτη που ακούστηκε.

1 σχόλιο:

  1. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/100813-Theodwridhs-sto-Onsports-%C2%ABNtrepomai-na-kanw-dhlwsh%E2%80%A6%C2%BB

    ΑπάντησηΔιαγραφή