Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Έκλεισε Σιδηρόπουλο, συμφώνησε και με Ζαγοριανό ο Μέγας

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από μέρες το pestoagorimou, παίκτης της Ηράκλειας πρέπει να θεωρείται ο Σάββας Σιδηρόπουλος. Ο νεαρός χαφ τα βρήκε με τους ανθρώπους του Μέγα και ήταν ανοιχτό αν θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή θα πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος, αλλά όπως όλα δείχνουν θα δοθεί με υποσχετική από τους "ερυθρόλευκους". Παράλληλα η Ηράκλεια πήρε θετική απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε για συνεργασία στον Γιώργο Ζαγοριανό που τον τελευταίο 1,5 χρονο αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης και έτσι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα γίνει ακόμα ένας παίκτης που ακολουθεί το κοντινό δρομολόγιο...Αναγέννηση-Ηράκλεια. Ο Ζαγοριανός με τη φανέλα του Οδυσσέα είχε συνολικά 36 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άγιο Δημήτριο, ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Χανιά, Πανηλειακό, Λεωνίδιο. Ο Ζαγοριανός αναμένεται την Πέμπτη στην Ηράκλεια προκειμένου να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Βαγγέλη Τούσκα. Η Ηράκλεια ανακοίνωσε επίσης και το πρόγραμμα των φιλικών έτσι όπως διαμορφώνεται από τις 10/8:
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/8: ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 13/8: ΓΑΖΩΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 17/8: ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8: ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,
ΤΕΤΑΡΤΗ 24/8: ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ,  ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: Ν. ΖΙΧΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ,
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8: ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8: ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/9 ή ΚΥΡΙΑΚΗ 4/9: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9: ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΕΠΑΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου