Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Υπουργέ μου, ...τα υπουργεία σας!

Αλήθεια, τι έγιναν εκείνες οι δηλώσεις του Γερουλάνου ότι μπορεί να πέσουν κι άλλες ομάδες κατηγορία, παρά το γεγονός ότι θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα;  Μεγάλη δικαίωση του υπουργού Πολιτισμού οι σημερινές εξελίξεις. Ο Γερουλάνος υπονοούσε ότι δεν θα υποβιβαστούν μόνο Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αλλά ότι θα πέσουν κι άλλες ομάδες μέσα στον Σεπτέμβριο κι αφότου έχει αρχίσει η σεζόν. Και τελικά; Είναι δυνατόν να πέσουν τώρα οι π.χ. Κέρκυρα, Τρίπολη (όπως είχε ακουστεί), ενώ ήδη σώθηκαν οι… σίγουρα «πεσμένοι» Βόλος, Καβάλα; Σύννεφο πάει το δούλεμα, υπουργέ μου…

1 σχόλιο:

  1. Ποιός υπουργός και ποια υπουργεία, ο Πιλάβιος και η παρέα του τους έχουν γραμμένους, στα παπ...ια τους. Ποιά κάθαρση περιμένετε να γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο? Οταν αυτή την αμαρτολή ΕΠΟ την διοικούν οι ίδιοι καργκιόζιδες τα τελευταία 25 χρόνια. Απο μόνοι τους θα έπρεπε να είχαν παραιτειθεί, εδώ και πολυ καιρό. Είναι όλοι τους για φτύσιμο, για να μην πώ κάτι ποιό χοντρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή