Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Oι επόμενες κινήσεις για Πανσερραϊκό, Λάρισα

Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός εξετάζουν τα ένδικα μέσα που διαθέτουν ώστε να ανατρέψουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα.
Η περίπτωση προσφυγής στο CAS απομακρύνεται αφού για να προσφύγουν εκεί θα έπρεπε να ήταν διάδικοι της υπόθεσης. Συνεπώς το μόνο που μένει είναι η προσφυγή στην ΕΠΟ. Είτε στην εκτελεστική γραμματεία ζητώντας να εξετάσει την περίπτωση «κακοδικίας» επειδή χρησιμοποιήθηκε το άρθρο 5 που περιλαμβάνει ποινές που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα παραπτώματα της δωροδοκίας και του στοιχήματος, είτε στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε ο ΟΦΗ για το θέμα της αδειοδότησης και κατάφερε να δικαιωθεί. Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός εξετάζουν τα ένδικα μέσα που διαθέτουν ώστε να ανατρέψουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα.

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου