Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Δοκιμάζεται ο Μαχλελής...

Και οι δοκιμές συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό...Σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να δώσει το παρών ακόμα ένας ποδοσφαιριστής προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Γιόσου Ουρίμπε. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαχλελή. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως ακραίος αμυντικός και στα δύο άκρα, θα προσπαθήσει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό από το 2008 όντας αρχικά στην ομάδα Νέων. Το 2009 προστέθηκε από τον Τεν Κάτε στην πρώτη ομάδα και ο Ολλανδός τεχνικός είχε δηλώσει τότε: "Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Μαχλελής. Μόλις έγινε 18. Δεν θέλω να του προσθέσω πίεση αλλά πιστεύω ότι μέχρι τώρα είναι ότι καλύτερο έχω δει σε νεαρό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Είναι πολύ ώριμος όσον αφορά το παιχνίδι του, πολύ έξυπνος, είναι πολύ προσγειωμένος και πολύ φυσιολογικός, καλό παιδί δεν πετάει στα σύννεφα και είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Επίσης κάθε τι που του λέμε το μαθαίνει σαν σφουγγάρι και θέλει να μάθει και να δουλέψει. Είναι δυνατό και υψηλό παιδί και έχω υψηλές προσδοκίες από αυτόν.Θα τον κρατήσω σίγουρα στην ομάδα και θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής σίγουρα αυτή τη χρονιά. Είναι πολύ καλός παίκτης και όπως είπα για την ηλικία του είναι πολύ ήρεμος στο παιχνίδι του, έξυπνος τακτικά". 
Βέβαια η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς δε πήρε παρά μόνο μια συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου τη σαιζόν 2009/10 ενώ ήταν μέλος της goldean team του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα είχε βρεθεί στην ομάδα Νέων της Στουτγκάρδης. Μάλιστα ο Μαχλελής επέστρεψε στη Γερμανία για να δοκιμαστεί στη Ντιναμό Δρέσδης αλλά δεν έπεισε και αποχώρησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου