Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι αντιδράσεις των παικτών στο "pestoagorimou"...και η επόμενη ημέρα!

Σκυμμένα κεφάλια και ένα..."γιατί" ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους. Αυτή ήταν η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού σήμερα το βράδυ στα Άνω Ποροϊα. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τα θετικά μηνύματα είχαν φέρει αισιοδοξία και χαμόγελα στους "ερυθρόλευκους" αλλά η ΕΠΟ φρόντισε να τους "παγώσει". Στο άκουσμα της είδησης οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι...σε στάση τερματοφύλακα. Στην αρχή νόμιζαν ότι τους έκαναν πλάκα αλλά όταν κανένας δε γελούσε κατάλαβαν ότι όντως κάποιο χοντρό παιχνίδι παίχθηκε και τα όνειρα τους για Σούπερ Λίγκ πήγαν περίπατο. Χωρίς όρεξη για πολλές κουβέντες και θέλοντας να δώσουν και ένα στίγμα της επόμενης ημέρας, έξι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού μίλησαν στο pestoagorimou.blogspot για τα συναισθήματα τους μετά την απόφαση και την επόμενη μέρα που πρέπει να φέρει άνοδο στη Σούπερ Λίγκ.
ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ: "Παίζουν με τον ιδρώτα μας"
"Το θεωρούσαμε δεδομένο πως θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκ και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα μόλις μας το είπαν. Δε το περιμέναμε. Ήμασταν 100% σίγουροι. Όταν πέρυσι παλεύαμε μέσα στο γήπεδο για την παραμονή μας και είδαμε μετά τις ομιλίες που ήταν εις βάρος της ομάδας μας και ότι εμείς δεν μπλεκόμασταν πουθενά σε όλο αυτό, είναι δυνατόν να μη νιώθουμε αδικημένοι; Εμείς παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και οι άλλο παίζουν με τον ιδρώτα μας. Πρέπει να αλλάξουμε πλέον τους στόχους και να πάμε να κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ. Από εμάς εξαρτάται. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει να φοβάται κανέναν...".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ: "Ξημερώνει μια νέα μέρα"
"Μου ξένισε εξ αρχής ότι την τρέναραν την απόφαση μια εβδομάδα αλλά πιστεύω πως τη συγκεκριμένη απόφαση δεν την περίμενε κανείς. Νιώθουμε αδικημένοι, νιώθουμε πικραμένοι και δε ξέρω τι άλλο να πω. Από την άλλη όμως είμαστε και υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και τη δουλειά μας. Είναι θέμα του τεχνικού τιμ πλέονη ολοκλήρωση του ρόστερ γιατί ξημερώνει καινούργια μέρα αύριο. Στόχος για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός είναι σίγουρα η επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα".
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ: "Μας έκοψαν τα πόδια"
"Η απόφαση μας έκοψε τα πόδια. Επειδή με αυτά που είχαμε ακούσει για την τιμωρία του Βόλου από την ΟΥΕΦΑ ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκ μας ήρθε λίγο απότομα και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι βόμβα μας έριξαν. Βέβαια μετά από όσα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τίποτα δε φαίνεται παράξενο αλλά να που μας αιφνιδίασαν. Θέλοντας και μη πρέπει να ξεκινήσει προγραμματισμός για Β΄ Εθνική πλέον. Θα κοιτάξουμε πως θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό...".
Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-Ν. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ-Κ. ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ: "Αυτή είναι η κάθαρση;"
"Ειλικρινά όταν μας μετέφεραν την είδηση δε πιστεύαμε αυτό που ακούγαμε. Κάναμε όνειρα για τη Σούπερ Λίγκ και μας προσγείωσαν απότομα και ανώμαλα. Αυτή είναι η κάθαρση που υποσχέθηκαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Τελικά όσοι έλεγαν ότι δε θα γίνει τίποτα δεν είχαν άδικο. Είμαστε ξενερωμένοι από όσα έγιναν, πικραμένοι αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα και πάλι στη Σούπερ Λίγκ μέσα από τους αγώνες μας στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου