Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Kαπάρο...για Ανάκογλου με Λεοντίου, Μαχλελή!

Μπορεί ο Δημήτρης Ανάκογλου να μην εξελίχθηκε σε σίριαλ το φετινό καλοκαίρι αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει πάψει να απασχολεί της ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που προκύπτει από την πλευρά του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" όχι μόνο δεν έχουν ξεχάσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού αλλά σκέφτονται να κάνουν γρήγορα την κίνηση και να τον κλείσουν από τώρα...για το επόμενο καλοκαίρι. Για να γίνει αυτό υπάρχει η πρόθεση να δοθούν κάποια ανταλλάγματα στον Πανσερραϊκό πέρα από τα χρήματα. Πέρα από τον Γιώργο Μαχλελή που ήδη βρίσκεται στις Σέρρες για να δοκιμαστεί, ακούγεται έντονα το όνομα του Σωτήρη Λεοντίου ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο στη παρέα να προστεθεί και άλλος νεαρός που δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.
Όσον αφορά τον Λεοντίου, που είναι και το πιο δυνατό όνομα, ακολούθησε την προετοιμασία με τον Ζεσουάλδο Φερεϊρα αλλά δεν είναι στα πλάνα του. Ο 27χρονος πλέον μέσος που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς αγωνίστηκε πέρυσι στην Ηλιούπολη με την οποία είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ, έχει παίξει και στη Καβάλα τη σαιζόν 2009/10 ενώ με τον ΠΑΟ μετρά συνολικά 48 συμμετοχές οι 11 εκ των οποίων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μένει βέβαια να δουμε αν θα επαληθευτούν όλα αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου