Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Bελτιωμένος παρά την ήττα με 1-0 στη Ξάνθη-Oυρίμπε: "Είμαι ικανοποιημένος"

Παρουσιάζοντας ένα αρκετά καλύτερο πρόσωπο απ' ότι στο φιλικό με την Ηράκλεια στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας μια κάπως υποφερτή παρουσία στο δεύτερο λόγω των αλλαγών, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα χάρη σε γκολ του Καζάκη στο 55΄. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Βρούτσινα, τον Κόντο και τον Στεφανίδη αλλά δε τα κατάφεραν. Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές όπως είναι λογικό αποσυντόνισαν την ομάδα που παρόλα αυτά δεν έχασε τελείως τον ρυθμό της ωστόσο γνώρισε την ήττα, αφήνοντας όμως ικανοποιημένο τον Γιόσου Ουρίμπε.
O Iσπανός τεχνικός μιλώντας στο pestoagorimou.blogspot είπε: "Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Γνωρίσαμε την ήττα από μια ποιοτική ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε καιρό ακόμα να προετοιμάσουμε την ομάδα και με τις μεταγραφές που θα γίνουν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".
O Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με τους: Γουμαγιάς (46' Κολίτσι), Σαλαμαστράκης (54' Μουσικάκης), Πάτρικ (46' Νταβίντ), Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ. (74' Τσαούσης), Μαχλελής (64' Ασλανίδης), Κοντός (46' Κονέ), Παπαδόπουλος (74' Σοάρες), Ανάκογλου (74' Γιαννόπουλος), Βρούτσινα (46' Ντα Κοστα), Στεφανίδης (64' Γκούρτσας).
Όσον αφορά τους υπό δοκιμήν δε πρόκειται να προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους, πέρα από τον Μαχλελή που θα συνεχίσει προπονήσεις, ενώ οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό και ο Ουρίμπε αρπάζοντας την ευκαιρία θα λείψει για 2 ημέρες στην Ισπανία. Την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου